Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki nem volt elégedett a...

Aki nem volt elégedett a Siesta kiscipőkkel, MIÉRT?

Figyelt kérdés
A gyerkőc lábán vettetek észre elváltozást, vagy hamar tönkre ment, vagy a gyerkőc mondta, hogy kényelmetlen...stb?
2011. márc. 28. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lányomnak csak Siesta ipöt vettem de néha becsuszott melánia vagy Asso.Mivel a Siestának keskeny a lábfeje ezért tavaszi cipöt nem mindig sikerült vennem.Most 11 éves és tavaly bokasűlyedést állapitoott meg nála az ortopéd orvos.Mi nem vettük észre,mert mindig olyan cipöben volt ami tartotta a lábát.De mivel nagy lába van kapott egy Bőr megasszárú nöi csizmát ,nem tellett el két ét és már szinte nem is a talpán járt hanem a börön annyira bedölt a lába.Most gyogycipöt hord.A kisfiamnak megfogattam az életbe többet nem veszek Siestát az ortopéd orvos is aszt monda nem szabad.3 éves korig nem is ajálják a bettétes cipöket,mert nem tudnak erösödni a talp izmok.
2011. márc. 29. 06:27
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

11 éves fimanak több Siestája volt kicsinek, semmi baja lábámnak. Szerintem a bokasüllyedés méástól is ugyanúgy kialakulhat.

Annyi, hogy mist nem Siesta divat, azért savazzák annyira.

2011. márc. 29. 07:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem is az ortopéd orvos magyarázta el miért nem szabad a divatos siesta cipőt megvenni.sokkal többet árt vele az ember mint használ.Amit csináltak neki gyógy- szandit,mert befelé forduló a bokája,abba semmi emelés,semmi betét nincs,és állítólag nem is szabad.
2011. márc. 29. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is az ortopédus mondta hogy ne vegyünk sziesztát. Mi is csináltattunk cipésszel cipőt, mert nagy a lábfeje és mert iszonyú bokasüllyedése van. Ebben sincs betét, csak szupinált.
2011. márc. 29. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 30 éve csak siesta cipőim voltak, semmi baja nem volt a lábamnak, talpamnak. Ennek ellenére a fiamnak nem azt vettem. Sokat hezitáltam én is a harántemelő-nem harántemelős cipőn, végül az utóbbira tettem le a voksom. Én is azt tartom magyarázhatóbbnak, hogy egy egészséges lábat miért kéne bármivel is korrigálni. Azt csak akkor kell, ha már baj van. Így superfit cipőt kapott a fiam.
2011. márc. 29. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!