Elégedettek vagytok az asso cipővel? Ha nem, akkor milyen márkájút ajánlanátok helyette?
Az Asso nem mind supinált, csak gyárt olyat is!
Mi pont most voltunk ortopédián, mert úgy láttam, hogy kicsit dől a bokája 2 évesemnek. Kifejezetten azt mondták, hogy supináltat még ne vegyek neki, majd 3 évesen megbeszéljük kell-e, addig csak kemény kérgű cipőt, szandált vegyünk, ami tartja a bokáját, viszont elől puha, jól hajlik. Viszont egész nap hordania kell...
Így ahogy eddig, most is Assot vettünk, mert tökéletesen megfelel ezeknek a feltételeknek. És nem supináltat!
És egyébként megkérdeztem a haránt emelőről is, hogy jó-e vagy sem, de azt mondta, hogy teljesen mindegy :)
Jah, és annak ellenére, hogy 2 éves lesz 25-ös cipő kell neki, úgyhogy míg kontrollra kell mennünk nekünk is biztos 26-ost kell már venni, úgyhogy már miért akadályozná, nem is értem? Ez az egészséges, és amíg lehet, érdemes ilyet venni...
Úgyhogy kedves kérdező és csak ajánlani tudom, és most újra megerősítést kaptam az ortopédián, hogy jó...
Volt cipőnk, most van csizmánk és szandálunk is, mind ugyan olyan jó, és tartós, nem kopik, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!