Altalanos, dackorszakkal jar, hogy mindenre nemet mond, es 2 perc mulva igen, es uvolt erte?
Mennyi idős?
A fiam 21 hónapos és a kajánál csinálja ezt.
Kérsz még? Nem. Kivihetem. Igen. Viszem ki, erre nyíg, hogy kérszmég. Nem viszem vissza és megmondom neki, hogy a nem az nem és ilyet nem csinálunk.
Tipikus dackorszakos tünetek. Nekem a középső lányom lépett ebbe a szép korszakba, és meg kell mondjam sokkal problémásabb, mint a nővére volt, pedig ugyan azok a nevelési elveink.
Nekem ez a cikk segített kicsit jobban megérteni, mi zajlik bennük, és mi az a pont, ahol nem érdemes keménykedni.
3 éves egyébként.
Hát a nagyon kemény dackorszakon már túl vagyunk szerintem, többnyire szófogadó, de a dacolása az nagyon nehéz időszak volt. Azóta ennyi maradt meg. Valóban azt kéne, hogy nem engedni neki, de nem tudom, ki az, akinek hatalmas könnyekkel sírva mondaná a gyermeke, hogy mégis akar puszit adni, és szeretne még egyszer megölelni, ne menne vissza. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!