Mikor és hogyan kell jól a rácsos kiságyról rács nélkülire szoktatni a kisgyerekeket?
Szia! Szerintem attól függ, milyen a gyereked. Nekem a nagyobbik 4 hónap híjján 3 éves volt, amikor megkapta az új nagyfiús ágyát, nagyon örült neki, és minden gond nélkül átszokott. Én tutira nem vettem volna ki hamarabb, mert ismerősöknél, akik hamarabb szoktatták át, állandó éjszakai kóricálás lett a vége. A kicsi most 22 hónapos, de eszem ágában sincs még másik ágyat venni neki. Egyébként 19 hónap van köztük, és mi inkább vettünk még egy rácsosat a kicsinek, mert nem éreztem úgy, hogy 19 hónaposan kivehetném abból a gyereket. Nálunk rácskivétel sincs, ne mászkáljon ki, tanulja meg szépen, hogy a helye az ágyában. Ébredés után, ha szól, egyből megyek érte. Lehet, hogy kicsit drasztikusnak hangzik. Én elég sok mindenben engedékeny vagyok, de az alvással nem. Aludjon mindenki a saját ágyában. És ezt az én fiaim így tanulták meg. Ezért írtam, hogy totál attól függ, hogy milyen a saját gyermeked. Észre fogod venni, ha eljön az ideje.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!