Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyermek hány eves koratol...

A gyermek hány eves koratol mertetek napkozben aludni egy kicsit, mig a gyerkoc fenn volt, jatszott stb?

Figyelt kérdés

ejszakas vagyok, es mar nagyon nehezen birom a fent letet.

lassan ket hete nem megy oviba. reggel 6,30-kor erek haza, delutan 15,30-kor er haza a felesegem, akkor tudok lefekudni, este 21,30-kor ujra melo,

2014. febr. 1. 07:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
pont ezt akartam írni én is ,dőlejtek le együtt és aludjatok egyet!
2014. febr. 1. 13:20
 12/18 anonim ***** válasza:

pont 3,5 éves volt

én úgy csináltam,hogy reggel amikor hazajöttem,beraktam neki egy 1,5 órás mesét.azt végig nézte,és megbeszéltük,hogy ha véga szól,felkelt.ha ő kikelt volna az ágyból,arra felébredek,mert éberen alszok,és tudom,hogy ha leköti a mese,pislogás nélkül néz végig 1,5 órát.

utána délben amikor lefektettem,akkor megint lefeküdtem és tudtam aludni két órát

így kibírtam a napot

2014. febr. 2. 19:24
 13/18 A kérdező kommentje:

Hat sajna en ugy alszok, hogy akar agyut es elsuthetnek mellettem akkor sem ebredek fel. Valamint mar nem alszik delben, rengeteg energia van benne. Mindegy tuleltem, talan mar kedden mehet oviba.

Koszonom, hogy foglalkoztatok a kerdesemmel.

2014. febr. 2. 22:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Mehet ma már oviba a kicsi?

Én nem mernék úgy aludni, hogy a 3,5 éves kislányom fenn van :-(. Bármi történhet, pláne úgy, hogy Te nagyon mélyen alszik. Délután nem alszik már? Én akkor szoktam aludni, ha a lánykám alszik délután.

Ez így nagyon fárasztó lehet. Feleséged 1-1 napra nem tud eljönni?

2014. febr. 4. 06:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Figyelj, más szülők (akik mindketten nappal dolgoznak) közül az egyiknek muszáj otthon maradni, ha beteg a gyerek. Vegyél ki pár nap szabit, utána a feleséged, utána ha muszáj, akkor valamelyik nagyszülő, így senkinek sem kell hetekig otthon lenni. Amit csinálsz, az veszélyes, ilyen kevés alvással huzamosabb ideig már nehéz bírni, veszélyes autóba ülni, vagy pl gépekkel dolgozni.
2014. febr. 4. 11:33
 16/18 A kérdező kommentje:

Ma mar ment oviba, igy megoldodott a helyzet.

Sajnos a felesegemnek uj a munkahelye, igy nem tanacsos a tappenz, szabi is csak idoaranyossan van. Nalam meg az a helyzet, hogy felmondott a hejettesem, igy muszaj mennem dolgozni mindig, mig nem lesz masik.

2014. febr. 4. 14:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Látom írtad, hogy megoldódott a helyzet. Örülök neki, azért én leírom, hogy nálunk mi a helyzet, hátha nektek is beválik.

Két gyermekem van, a fiam 5 és fél éves, a lánykám 2 éves. A fiam fél napos az oviban, én itthon vagyok a kislánnyal. Ebéd után megyek a fiamért az oviba, amikor hazaérünk, a lánykát lerakom aludni. A fiam kb. 2 hónapja szokott le a napközbeni alvásról, én meg nem igényeltem addig az alvást napközben. Viszont mostanában sokszor érzem úgy, hogy nagyon jót tenne egy óra alvás. Ilyenkor a fiammal együtt lefekszünk és alszunk addig, amíg a lányka fel nem kel.

Szerintem megpróbálhatnád, hogy együtt feküdtök le, azért egy 3 és fél éves gyerkőcnek még nagy igénye lenne a délutáni alvásra, és hát neked is.

2014. febr. 4. 18:13
 18/18 anonim ***** válasza:
kisfiam 4,5 éves,de mi együtt fekszünk le délután ha itthon vagyunk. Úgy semmiképp nem feküdnék le,ha ő ébren van. Nem értem,3,5 évesen miért nem fekteted le ebéd után? Ha lefekszetek együtt,és határozottan mondod neki,hogy alvás van,biztos,hogy elaludna. Majd próbáld ki legközelebb! Oviban is biztos,hogy alszik.
2014. febr. 4. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!