A gyermek hány eves koratol mertetek napkozben aludni egy kicsit, mig a gyerkoc fenn volt, jatszott stb?
ejszakas vagyok, es mar nagyon nehezen birom a fent letet.
lassan ket hete nem megy oviba. reggel 6,30-kor erek haza, delutan 15,30-kor er haza a felesegem, akkor tudok lefekudni, este 21,30-kor ujra melo,
Szegény, sajnálom. Mi is sajna váltott műszakban dolgozunk, habár nálunk kicsit jobb a helyzet. Én 7-kor lelépek itthonról, párom viszi a 3.5 éves lányunkat 8.45-9-re oviba, 11.45-re érte megy, 13-kor végzek, értem jön kocsival, és megy dolgozni éjfélig. Szerencsére csak hétfőtől csütörtökig dolgozik így a párom, így péntek, szombat, vasárnap tud aludni rendesen. A gyerek már néha 7.30-kor fenn van. De általában szerencsére elvan magában, játszik addig a szobájában. wc-re már el tud menni egyedül, tud magának engedni vizet, ha szomjas. De én még nem mernék elaludni úgy, hogy senki nem vigyáz rá.
Tudom milyen az, mikor álmos vagy, de nem mersz aludni a gyerek miatt. Terhes voltam nemrég (sajnos elvetéltem), és pár hétig kínzott az álmosság nap közben. És nagyon nehéz volt nem elaludni a lányom mellett.
Nem tudom, mikor lesz az, hogy el merek aludni mellette, talán 5-6 éves korában.
4,5 évesen már mertem mellette aludni. Mesèt bekapcsolom neki, kihúzzuk a kanapèt, s mellettem fekszik. Csendben nézi a mesèt, ígyxén is tudok aludni, megva pici is.
A nagy màr nem alszik délben nálunk.
Volt, hogy mind a két törpe megtagadta az alvást, ők nem alszanak, rajtam meg olyan ólmos fáradtság lett úrrá, hogy ágyat akartam. Megágyaztam, ajtót bezártam, hogy a konyhába ne tudjanak kimenni, és ledőltem. Arra keltem, hogy az egyik a lábamon a másik a kezemen alszik édesen. Nemsokat lehettek ébren utánam, kedvet kaptak az alváshoz.
Próbáld ezt ki, hátha tudsz így pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!