16 hónapos kisfiamat szeretném rászoktatni az önálló ivásra. Milyen módszert tudnátok javasolni?
igen, egyetértek az előző válaszolóval. Nem kell puccos, meg mimtás, meg tanuló, meg ilyesmi, inkább ponthogy olyan, mint a tiétek, csak kicsiben..én a régi fazonú üveg kávéspohárból iszom a vizet, tudod, az a vastagfalú, hatlap-formájú. Na, egy olyat vettem kicsibe a lányomnak, és tök jól ivott belőle..azt hinnéd, hogy nehéz neki, de nem, sokkal jobban bánt vele, mint a 3-4féle tanulós, meg csőrösből, amiket előtte vagyonokért vettem sajnos...
de ne erőltesd, mert amúgy a bölcsire nem kell rákészülni..ott 2 nap alatt utánoz majd mindenkit, ügyesen rákapnak pár hét alatt ott az önálló evésre, ivásra, kézmosásra...
még utolsó vagyok:
azt azért nem mondanám, hogy nem volt baleset, mert sokszor kiesett a kezéből, meg kiömlött asztalra, földre, ruhára, de nem volt vész, vagy legalábbis engem nem zavart...:-)
Köszönöm szépen a válaszokat! Megpróbálkozok a javasoltakkal!
Hallottam, hogy a bölcsiben ügyesen eltanulnak egymástól dolgokat (reménykedek is benne, hogy nála is így lesz) , de hát persze aggódok. :)
Még egyszer köszi és ment a zöld kéz mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!