Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Igényelhetem a gyest?

Igényelhetem a gyest?

Figyelt kérdés

A szabijaimat töltöm, kisfiam 3 hét múlva lesz kettő éves.

Az új szabály szerint jár a gyes munka mellett, ugye?

2014. jan. 29. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
igen
2014. jan. 29. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

csak a 2014 után született babákra vonatkozik minden :D

Ki van ez találva kérem szépen! 2 gyermekem van az egyik 2és fél a másik 4 hónapos és nem kapok mind a kettő után gyest csak 1et mert a lányom 1013.szep 16.án született, tehát az állam szerint éhen is halhatunk :D

2014. jan. 29. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:
2-es rosszul tudod.A gyed,gyes jár munka mellett 2014 előtt született babákra is.Csak a dupla gyed,gyes igaz az,hogy kell hozzá 2014-ben született gyerkőc
2014. jan. 29. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:

De itt utána is tudsz olvasni.

[link]

Januártól a GYED és GYES mellett már korlátlanul lehet munkát vállalni, ha a gyermek elmúlt egyéves. Eddig a GYED folyósítása alatt egyáltalán nem lehetett dolgozni, a GYES alatt pedig csak legfeljebb heti 30 órában.

A módosítás nemcsak azokat a szülőket érinti, akiknek 2014. január 1. után születik gyermekük, hanem azokat is, akik ennél korábban szültek és gyermekük már elmúlt egyéves.

2014. jan. 29. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is a szabijaimat töltöm, 4,5 es 2,5 éves gyermekeink vannak. Es gyesen is vagyok.....
2014. jan. 29. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!