Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan mossam ki a kulacs...

Hogyan mossam ki a kulacs (itatópohár) nehezen hozzáférhető tetejét?

Figyelt kérdés
Nem tudom kimosni, mert olyan, mintha "penészes" lenne. Próbáltam már fogkefével, fültisztítóval, de semmi. Most ecetben ázik, de lehetetlen hozzáférni. Hogyan tisztítsam meg? Nem lehet szétszedni. Van valakinek ötlete??
2014. jan. 21. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha van a munkahelyeden vagy ismeretségedben mosogatógép, és a kupak is bírja a hőt, akkor így talán. Esetleg trisóval?
2014. jan. 21. 14:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Mosogatógépünk nincs, és ismerősöknek sincs. Trisóval nem próbálkoztam még... Szóval ennyire bonyolult lenne? :( Na ha tudom, nem ilyet vettem volna. :( Köszönöm az infót!
2014. jan. 21. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is kidobtam jó néhányat mire rájöttem hogy csak olyat szabad venni,amihez hozzáfér az ember!Én sem tudtam kiszedni a penészt,és azért úgy nem adtam neki belőle inni!
2014. jan. 21. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Kifőzés?
2014. jan. 22. 09:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Valószínű kidobom akkor, én sem adom már oda a gyerekemnek. Hiába főzöm ki, azt ki kellene kefélni, mert fekete, és tényleg nem lehet hozzáférni. Mindegy, nem volt drága, megy a kukába akkor... Most már nagyfiú úgyis, tud inni flakonból is, ami nem csőrös szájú.

Köszi azért a tippeket.

2014. jan. 22. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Én szipókás kupakú ásványvizet szoktam venni a kislányomnak, azt egy darabig utántöltögetem csapvízzel (persze üvegmosó kefével tisztítom közben), aztán egy idő után kidobom. Nem nagy összeg, kb 100 ft egy db, és valóban praktikus, mert bárhová megyünk, be lehet vágni a táskába, és nem folyik ki (általában :))
2014. jan. 22. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:

én a kubu watert szeretem,mert azt meg kell szívni,hogy jöjjön belőle az ital,ha felfordul akkor sem folyik ki.Így nyugodtan teszem a táskába!És már az 1 évesem is szépen iszik belőle,hamar megtanulják!

2.

2014. jan. 22. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen-igen, most szm. ásvány vizet vettünk, aminek szívókás a teteje, és az valóban nem folyik ki, ha fel is borul. Kububól szintén vettem már watert, egy darabig használtuk, majd ki is dobtuk. Na akkor visszatérünk erre a módszerre, többet nem veszek kulacsot. :/
2014. jan. 23. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!