Milyen név illik egy szigorú, komoly kislányhoz, aki egyébként nagyon szép is? Egy olyanhoz, aki szívesebben öltözik a jelmezbálon boszorkának, mint királykisasszonynak!
Figyelt kérdés
Csak elméleti a kérdés, szép, de nem "cuki" lánynevet keresek. Ami eddig tetszik az az Abigél, Gréta, Dóra2014. jan. 21. 13:12
11/18 anonim válasza:
Abigél szerintem egyátalán nem ilyen. Talán a Zoé.
Az ilyen kislányok általában gonoszak is:(
Szerintem az a helyes ha van "hercegnős" korszak is az életében. Át kell esnie bizonyos jellemfejlődésen, tinikorában úgyis lázad majd.
12/18 anonim válasza:
Nekem volt rgy hasonló jellegű ismerősöm a neve Kármen! Szigoru de szép! :-)
13/18 anonim válasza:
Szerintem meg egy csomó kislány nem babázik és tök jó fejek, meg felnőttként is azok lesznek, és ettől legalább ugyanolyan jó anyák és feleségek, mint bárki más. Nem kötelező már háromévesen beállni a sorba és ötvenedik gagyi hello kittynek öltözni farsangon...
14/18 anonim válasza:
A bölcsis jelmezbálunkon a boszorkány egy nagyon szép Gréta volt, de a komoly és szigorú egyáltalán nem jellemzik, sőt :)
15/18 anonim válasza:
Léna, Zoé, Beatrix, Elza, Eliza, Leona, Jana, Luca, Maja, Szonja, Natasa, Rita, Zita, Tamara, Tekla, Vera, Dorina, Fruzsina, Zsaklin, Alexa, Alexandra, Vanda, Dana, Csilla, Ágota
nekem ezek ugrottak be :)
17/18 A kérdező kommentje:
Gonoszak... :) Én pont ilyen kislány voltam, és nem voltam gonosz, ezt a butaságot...
2014. jan. 21. 16:02
18/18 anonim válasza:
Grétám van. Hófehérke lesz, az szeretett volna lenni 3,5 éves. egyáltalán nem egy komoly kislány, kis vigyori hebrencs.... :) viszont bűbájos és szószátyár :) (de ugye minden anyucinak bűbájos a lánykája)
komoly nevek? Teodóra, Eleonóra, Száva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!