Mit csináltok amikor 20 hónapos kisfiatok üvölt az ágyban a délutáni alváskor, mert egyáltalán nem akar aludni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 13:38
11/16 anonim válasza:
Én nem erőltettem, nem tettem le, hanem este korábban!
12/16 A kérdező kommentje:
És reggel nem ébredt túl korán?
2009. dec. 7. 12:52
13/16 anonim válasza:
Sedatif pc! Az én kisfiam is nagyon jó alvó,volt egy ilyen hét,aztán 4 nap után meguntam és adtam neki(már kisebb korában szedettem vele)Alvás előtt fél órával 1 szemet elszopogat,és szépen elalszik.Ő is 20 hónapos.Max 1 hétig kapta,és helyre állt a rend.
14/16 anonim válasza:
Probálgasd a lefektetést oránként ha nem nem.Csak nem elég fáradt.Reméljük csak pár napig tart.Az én fiamat is mikor elkapta valami ilyen dolog csak pár napig tartott szerencsére mikor már épp kezdtem bebolondulni,visszatért a rend,KITARTÁS
15/16 A kérdező kommentje:
Holnap lesz egy hete, hogy ez a "zavar" kezdődött... azóta annyi, hogy fogom a kezét, amíg el nem alszik, különben ordít...mintha nem akarna elengedni, pedig úgy látom a sötétben nem fél...szóval du. csak 1 órát alszik, este 9 körül elalszik és olyan 5.30-6 körül fenn van. Kb. 2-3 ó-val alszik kevesebbet, mint előtte. Nem is az altatással lenne most már bajom, mert ha így megy hát akkor így csinálom (eddig jó dolgunk volt ;), hanem h ennyire keveset alszik.
2009. dec. 7. 15:17
16/16 anonim válasza:
10:32-es vagyok. Nem ébred korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!