Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináltok, ha nem akar...

Mit csináltok, ha nem akar aludni?

Figyelt kérdés
17 hónapos kislányom nem hajlandó most ebéd után aludni. Másfél órája kínlódunk. Egyébként mindig ebéd után szépen beteszem a kiságyába, és álomba "beszéli " magát.
2010. nov. 4. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyszer-kétszer fordult ilyen elő, nem aludt végül.

Olyankor van mikor nagyon nem fárad el. (Eső+fogzás=egy helyben ül majdnem egész nap)

2010. nov. 4. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem kinlódok vele,játsunk vagy elforgolódik magába a kiságyba és ha nagyon álmos akkor elalszik..
2010. nov. 4. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:

ha még nem álmos, akkor fáraszd kicsit le. ha viszont álmos, de szórakozik, én nem törődöm vele, alvás van, és slussz. mondjuk mi úgy aészunk, hogy melléfekszem az ágyára, és én is "alszom". amikor elaldut kijövök. volt pár ilyen harcunk már, de mindig belátta, pár nap után, hogy felesleges szórakozni ezzel, mert úgyse történik semi érdekes, hiába maradna fenn. :))))

most 22 hónapos.

2010. nov. 4. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is mellé fekszek. Délben mindig a mi ágyunkon alszik, de csak ha ott vagyok. Mikor elaludt felállok. Volt hogy 1 órát forgolódott, gagyogott, de mivel délelőtt sétálni járunk, ebéd után elfárad.

22 hós kislány anyukája

2010. nov. 4. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
21 hónapos a kisfiam. Valamikor őt is rá kell beszélni, hogy aludjon, akkor sokkal jobb lesz stb. Nem ér rá:) Általában elalszik, néha kicsit hisztizik. Ha végképp nem akar aludni, akkor nem alszik. De ilyenkor már este 7-kor alszik.
2010. nov. 4. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.A franciágyon alszunk, ha elaludt kijövök.
2010. nov. 4. 21:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi

Ma délután kimaradt az alvás, ilyen még nem volt. Próbáltam a babakocsit, de ott sem aludt el. Viszont most este 8-kor betettem az ágyba, abban a pillanatban aludt.

Azért remélem nem lesz ilyen túl gyakran...

2010. nov. 4. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!