Mi lehet az oka, hogy kisfiam majdnem 1 liter folyadékot iszik meg éjszaka?
Senkit nem pontoztam le és egyetértek azzal hogy én ronthattam el és nem jó, hogy ennyit iszik éjszaka.Tejet kap este vacsora közbe/után de pohárból.Az egyik anyuka ajánlotta, hogy próbáljak szörpöt adni neki, de nagyon kevés szörppel épp hogy csak érezzen egy kis édeset szinte víz.Ez elég jól bevált mert csak 2-szer kelt, éjfél körül és hajnal 4 körül. A tea az tuti nem jó! Soha nem adok neki éjszaka teát.Azt is észre vettem, hogy ha csak 100 ml van a cumisüvegbe és az elfogy, oldalra fordul és elalszik, viszont ha 360 ml van az üvegbe addig issza míg el nem fogy és utána is alszik.Ha adok is neki inni éjszaka vagy vizet vagy tényleg ilyen "kevés szörpös vizet" és csak keveset öntök a cumisüvegbe.Szerintetek az nem lehet probléma, hogy cumisüvegből kapja még?Egyik ismerős azt mondta neki is így volt, de mikor leszoktatta a cumisüvegről és áttértek csőrös pohárra szinte teljesen megszűntek az éjszakai ébredések.
Köszönöm a sok tanácsot, kipróbálok mindent valami csak használni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!