Izomlazam van. Rosszul csinaltam?
Van 2 fiam es osszeverekedtek. De mar a verekedes elott is tele voltak energiaval. Nem hallgattak semmire. Valami apron dolgon, hogy ki jatszik az X-Boxon osszevesztek es verekedes lett belole. En meg mondtam, hogyha ilyen sok energiatok van, akkor megyunk es levezetjuk.
A kicsi 7 a nagy 12 eves. Mondtam, hogy a kicsinek 7 a nagynak meg van 12 kor futasa. (A vegen nem lett ennyi, mert engedtem. A nagy 9-et a kicsi 6-ot futott le. Plusz meg 2-2-ot setaltak.) En meg csak probalok valahogyan eloljarni, ugyhogy en futottam vegig. Ok neha setaltak is, en futottam. A vegen megkerdeztem, hogy tudnak-e kezet fogni? Mosolyogva kezet fogtak. Aztan mondtam még nekik, hogy mindenkinek joga van jonni es elmondani a serelmet, de verekedni nem.
Aztan hazasetaltunk. Meg nem faztak. Ugyanakkor nem tudom, hogy nem voltam-e igazsagtalan, mert meg most sem tudom, hogy min verekedtek ossze?
csatlakozom ez tényleg jó ötlet volt:kizökkenteted őket a civakodásból,levezették a fölös energiáikat,mozogtatok,levegőztetek,kezet fogtak ergo kibékültek,és még együtt is volt a család tehát nem a konyhában mosogattál hanem a gyerekeiddel töltötted hasznosan az időt!
Ügyes vagy gratula!
Ezt majd ha nagyobbak lesznek én is bevetem(a kicsi még csak 1 éves nem tud még járni se :)
Ááá, dehogy csináltad rosszul! ATTTYAVILÁG!!! Nagy voltál!!!!
az hogy nem derült ki, hogy mi volt, esetleg ha gondolod, én lehet azt csinálnám, hogy megemlíteném nekik, hogy ha meg akarják beszélni, akkor üljünk le, és dumáljuk át, vagy ilyesmi...de mivel mindketten mosolyogva fogtak kezet, úgy gondolom, nem lehetett vmi nagy tüske egyikben sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!