Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 évesre adnátok kezeslábast?

4 évesre adnátok kezeslábast?

Figyelt kérdés

Lánykám már régen ágytiszta és néhanapján fel kel éjszaka pisilni,így ne tudom eldönteni,hogy neki jó lenne-e a kezeslábas pizsi,ha menne a WC-re. Viszont reggelre le tud hűlni a lakás rendesen,ha hideg van kint és jó lenne,ha lenne egy vastag pizsije,amiből nincs kint a dereka,ha lerúgja magáról a takarót.

Szerintetek érdemes lenne neki venni?

2014. jan. 15. 09:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább adj rá kezeslábast, minthogy megfázzon, ha kint van a dereka. Éjjel meg ha felébred pisilni, te segíts neki öltözködni. Enyém is 4 éves, én adnék az enyémre kezeslábast, bár ő szinte soha nem ébred fel éjjel. De ha ébred is, nekem mindig szól, így ott lennék segíteni neki öltözködni.
2014. jan. 15. 09:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Talán szólna,hogy segítsek neki,de így hogy még 2 részes pizsije van,sokszor nem szól,hogy pisilnie kell,csak lemászik az ágyáról és elvégzi a dolgát szó nélkül s ezáltal persze én fel sem ébredek. :)
2014. jan. 15. 09:45
 3/10 anonim ***** válasza:
még lehet megoldás a hálózsák is, azt nem tudja ugy lerugni.
2014. jan. 15. 10:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Én adok a négy éves fiamra. Tescoban vettem, nagyon szereti. Elől zippzáros, simán lehúzza, ha pisilnie kell.
2014. jan. 15. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Az ok utolsó,de a kérdezőnek lánya van.Az már macerásabb.Lányom van nekem is egyébként és nagyon szereti a kezeslábast.Én is,mert borzalmasan alszik és így nyugodt vagyok,hogy nincs kint a dereka.
2014. jan. 15. 12:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Én nem és nem is adok.

A fiam egyáltalán nem takarózik éjjel, mivel hiába takarnám be, lerúgja és még nem tudja magát betakarni, ő 3 éves egyébként. A fiam éjszakára egy kényelmes melegítőnadrágban, zokniban, pólóban és egy vékony hosszú ujjú felsőben alszik. A póló pedig el van rakva a nadrágba. Így nincs kint a dereka és ha pisilni kell is éjszaka, akkor nem kell piszmogni vele. Másfél-2 éves kora óta alszik így télen éjszakánként és ez így nálunk bevált.

2014. jan. 15. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
3 éves a lányom, fél éve nincs pelus, éjjelre se. Most rendeltem neki kezeslábas pizsiket, mert folyton kitakarózik, és kint van a dereka is. Mondjuk ő éjjel nem jár wc-re, reggel sem az az első dolga általában. De ha nem rendszeresek az éjszakai felkelések nálatok, akkor én vennék. Praktikusabb.
2014. jan. 15. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Ok, igaz, hogy egy lánynál macerásabb, de a fiam is mindig kibújtatja a kezeslábasból a kezét, amikor pisilni megy, így gyakorlatilag bokáig letolja. Éjjel mondjuk nem szokott felkelni pisilni.
2014. jan. 15. 14:07
 9/10 A kérdező kommentje:

A pólót hiába tűröm be,drága lánykám reggelre úgy is úgy ébred,hogy a nyakában van,mert annyit ficereg.

Veszek neki egyet és ha bejön,akkor veszek még 1-2 darabot.

Próbáltam már,hogy múmiahálózsákba raktam,mert az nem könnyű lerúgni,de megoldotta ügyesen. Viszont a sima hálózsákkal sosem tudott megbarátkozni. Emeletes ágyon alszik,így biztos nagyot esne,hogy ne tud benne normálisan járni...

2014. jan. 16. 07:21
 10/10 anonim ***** válasza:
azt nem probaltad hogy nagyobb pizsit adni ra? Nekem 92-est hord a lanyom, a pizsi 104-es, fel kell turni a labanal meg kezenel, de a derekanal igy nincs gond, meg kap zoknit.
2014. jan. 16. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!