Karácsonyi ajándékötletet adnátok 2.5 éves kislánynak? A fiam számára van több ötletem is, de a lányunk mindig kifog ratjam.
Lakásba a kutya nem túl jó ötlet
Babakonyha esetleg?
szobacsúszda nálunk egy hétig volt érdekes, azóta kerülgetjük
viszont az ugrálócsacsit szereti a lányom, meg a duplo-t, a fa kisvasutat, a különböző böngészős könyveket és nemrég kapott egy plüss szerű kis kutyát, ami ugat, megy előre és hátra, forog, az is nagy kedvenc
most karácsonyra kap porszívót, pecséteket, fa puzzle-t, egy szintén fa halacskás kirakót, amiből mágnes segítségével ki lehet fogni a halakat,
ha van rá lehetőséged, menjetek el játszóházba és ott kiderül, mi tetszik neki, én babakocsit akartam neki venni, de aztán a játszóházban rájöttem, hogy felesleges lenne
A kiskutya a szülőnek ajándék nem a gyereknek. Ráadásul egy golden termetű kutyát etetni is kell rendesen.
Az én lányom újszülött én kicsi pónimat fog kapni. Egy alapmodellt 4 ezer forint körül, tescoban láttam egy szépet. Nagyapától pedig vagy fürdő játékot vagy wow játékot fog kapni. Van ez a lószállítós wow autó vagy van kutya szállítós is. Egy ilyenben gondolkodunk neki. Keresztanyuéktól könyvet fog kapni és egy ruhát.
Lakásban lakunk, ide nem jöhet kutyus, főleg mert a kisfiunk allergiás a kutyaszőrre :(.
Sok játékunk van már, a kisfiunktól is örökli őket, így kirakókkal Dunát tudunk rekeszteni, babakonyha és babakocsi is van már.
Porszívón én is gondolkoztam, meg mosogató/mosógépen.
Az ugráló csacsi elgondolkoztató, mert az ugráló zebrát nagyon szereti, csak már kinövi lassan.
Köszönöm az ötleteket.
Milyen interaktív állatkának van értelme, ami már bevált nálatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!