Tudnatok ajanlani valami hatasos kohofescsillapitot 3 eves lanyomnak?
Figyelt kérdés
Ma voltunk orvosnal robitusint mondott, de sajnos nem segit, mert ugy kohog, hogy nem tud aludni ejjel.Mezet utalja igy azt sem tudok adni neki.
Esetleg tudnatok javasolni valamit, ami nalatok bevalt?
Koszonom elore is!
2014. jan. 15. 00:22
1/9 anonim válasza:
Nálunk a lándzsás útifű szirup vált be (hustensaft)
2/9 anonim válasza:
Bár nem tudom, ennyi idősen adható-e?
3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.
Igen adhato, hallottam egyik ismerosom is adott kislanyanak aki hasonlo koru.
2014. jan. 15. 00:59
4/9 anonim válasza:
Estére kend be baby luuf balzsammal.Nagyon jó.Én 3 napja vettem,a lányom azóta tud aludni.Szegénynek teljesen el volt dugulva az orra,alig kapott levegőt,és nagyon köhögött.Azóta az éjszakák jók,és már javul az állapota.3,5 éves.
5/9 anonim válasza:
Baby luuf, ill kinder luuf nálunk is bejött. Nekem a lányom 3 hétig köhögött a múltkor, főleg éjjel. Stodalt, aflubit és hagymateát adtam neki, 3 nap alatt rendbejött.
6/9 anonim válasza:
A lándzsás útifű szirupnak van kimondottan éjszakai változata. Nagyon jó, egész éjjel jól alszik tőle a lányom. Vannak benne nyugtató hatású gyógynövények, pl citromfű, és ezzel segíti a nyugodt alvást. Nappalra a simát adom, éjszakára ezt. Nagyon jó. Előtte sok mindent próbáltunk, de ez a legjobb.
7/9 anonim válasza:
Kend be a hátát-mellkasát disznózsírral vastagon majd dupla poló hogy dunsztba legyen a teste.
Citromfűolajat párologtass nála,baktériumölő!
Hagymatea is tényleg nagyon jó köhögésre vagy még kipróbálhatod ezt is: [link]
8/9 anonim válasza:
Nálunk a hideg párologtatás jött be salvus vízzel,plusz a baby luuf. Az első éjszaka mikor párologtattunk szinte teljesen megszűnt a köhögés. Pedig úgy köhögött mint a kutyaugatás.
9/9 anonim válasza:
SINUPRET cseppet javasolt nekünk a doki,eddig STODAL-t használtunk,az is nagyon jó,+balzsam a hátára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!