Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éven felüli gyereknek...

4 éven felüli gyereknek szoktátok dönteni az autósülését?

Figyelt kérdés

Akinek ilyen van.

Érdemes dönthető ülést venni, vagy igazából mindegy ekkorának?

2014. jan. 14. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha szoktatok hosszabb távot autózni, és még esélyes, hogy elaludjon, érdemes. Én pont ilyen ülést keresek a kislányomnak, úh.bocs az offért, de ha valaki tud ötletet adni, hogy hol, milyet érdemes, azt szívesen fogadnám én is.
2014. jan. 14. 16:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Én az olcsobabakocsi.hu-n találtam 20 és 21 ezerért nagyon jót!

Csak nem tudom, mennyire macerás dönteni.

2014. jan. 14. 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon szerettem volna a 9-25 kategória után dönthetőt, el is mentem személyesen megnézni, de nem lehet sokáig dönteni, és nem is annyira lehet, mint a kisebbeket. A fiam 2,5 éves, 103 cm körül van, és éppen hogy beleférne a dönthetőbe, utána ugyanúgy kell használni, mint a rendeset, az autó biztonsági övével bekötni, és úgy már nem lehet dönteni. Az 5 éves lányom tuti nem is férne bele. Szóval félig meddig átverés a 9-36 kg. dönthető ülés. Próbáld ki személyesen egy boltba.
2014. jan. 14. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:

nem, na meg már az autó saját övét használjuk mert az ülésé a válla alól indult, szóval azt már kinőtte.

de remekül alszik így is ;)

2014. jan. 14. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!