4 éves nem alszik egyedül?
Én is így gondolom, hogy szüksége van most rád, főleg, hogy ott a kistesó, ne érezze úgy, hogy ő "hanyagolva" van.
Szerintem nem rontottad el, inkább jól csináltad, hogy nem treníroztad alvásra, hanem az ő igényeit vetted figyelembe.
Elhiszem, hogy most nehéz, de szerintem tök rosszul esne a nagynak (hiszen ő is még kicsi), ha most nekiállnál harcolni vele ezen.
Bocs, hogy nem tudtam érdemben segíteni, csak én ezt gondolom, ami persze nem azt jelenti, hogy így a jó, természetesen úgy csináld, hogy nektek jó legyen.
De ezt valószínűleg tényleg csak "harcok" árán tudnád elérni, ami most pont nem tenne jót a nagyobb gyereknek.
Az én 3,5 évesem is detto ugyanez és nállunk is van egy 1 éves kistesó!Eddig szerencsém volt mert midíg a Kicsi hamarbb elaludt mint a nagy így betudtam feküdni mindíg a angyhoz!Olyankor aludj el vel te is hiszen írod,hogy nemsoká kelni kell a kicsihez!Pihenj amikor csak tudsz!Ha meg összeteszed őket egy szobába akkor egyszerre "altatod" a kettőt!
Én is azt mondom mint az előtte írók:nem most treníroznám az egyedül alvásra!
Nekem ez legalábbis nem teher,én úgy vagyok vele,hogy én is hamarosan összeteszem őket szobába és akkor egyszerre altatom a kettőt ergo melléjük fekszek!
Kész,ennyi és nem érdekel ki mit gondol majd 18 éves korukban meg visszasírjuk ezt az időszakot! :)
enyém 4 éves, 2 hónapja untam meg.
nálun az volt a gond, hogy dolgozom, hulla fáradt vagyok, ezért bealudtam míg vártam, hogy kidőljön. aztán éjszaka felébredtem, hogy még nem is fürödtem, el se pakoltam a kaját, kutya is éhes, stb, így pörögtem 1-2 órát hajnali 1-2 körül és nem bírtam visszaaludni már, másnap még fáradtabb voltam...
ördögi kör. szóval megbeszéltem vele, hogy ő már nagy fiú, nincs szüksége rám az elalváshoz, ügyes, okos, bátor, plusz egy új alvótársat is kapott.
első este hosszú volt, 2-3 óránként kiabált ki, hogy pisilni felkelhet? inni felkelhet? enni felkelhet? tv-t nézhet? autózhat? meg amit el tudsz képzelni.
másnap már nem volt semmi és azóta se. megérett rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!