Mit tegyek? Elsős kisfiam nem tud kapcsolatot teremteni!
Semennyire. Eljátszik egyedül, elszórakoztatja magát. Voltunk gyermekpszichológusnál, mikor középsős volt. Mivel megszerették egymást, ott biztonságban érezte magát,emiatt teljesen normálisan viselkedett. Így nem látott "hibát" a pszichológus. Tehát előrébb nem jutottunk. Néhány jótanáccsal ellátott, amit be tartunk.
Semmi nem történt az elmúlt években, nyugodt kiegyensúlyozott családnak mondhatjuk magunkat.
Kiscsoportos korában a kislányom is "kívülálló" volt, tudom, hogy ez egész más mint iskoláskorban, de én arra jöttem rá, hogy őt a tömeg zavarja (ahogy engem is), és arra gondolok, lehet, hogy a kisfiad is ezért van gondban az osztályban, viszont a pszichológusnál jól elvan. Szóval mi lenne, ha valakit áthívnátok játszani? Csak van valaki, legalább a padszomszédja, akivel úgy-ahgy elvan.
Másik gondolatopm: Nekem úgy tűnik, ő próbálgat azért kapcsolatot teremteni, vajon miért nem sikerül neki? Biztos csomót gondolkodtál már ezen, mire gyanakszol? Csúfolják esetleg valamiért?
Mág másik gondolat: a családban élő gyerekekkel, barátaitok gyerekeivel hogy funkcionál? Játsazank vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!