Te 2 éves kislányod megengedi, hogy kitöröld a punciját a nagyajkak között?
Figyelt kérdés
Az enyém elkezd visítani és nem engedi, hogy kitöröljem neki. Vajon azért, mert fáj neki? Gondolkodom, hogy elviszem dokihoz. Nemrég kórházban volt és ott rákérdeztem a dokinál és neki meg nem ellenkezett. Nem értem mi van most.2014. jan. 12. 18:45
1/8 anonim válasza:
Az én lányom is akkor nem engedi, ha fáj neki. Nézd a bugyiját, nincs e folyása, vagy nem-e büdös.
2/8 A kérdező kommentje:
A pelenkán néha van fehér folt. Meg most is mintha valami fehéret láttam volna az ajkai között, de egyszerűsen képtelen vagyok megnézni neki. Akkora erő van benne. Az utóbbi időben 3 antibiotikum kúrát kapott. Valószínű felborított neki mindent.:(
2014. jan. 12. 19:48
3/8 anonim válasza:
sjanos könnyen lehet hogy gomba muszáj elvinned orvoshoz. A másik mindenképp nézd meg. sajnos vannak esetek amikor ez nem kivánságműsor le kell fogni és meg kell nézned mi a helyzet. simán lehet már ilynekor is gomba, föleg antibiotikum utám, meg kell mutatni a gyerekorvosnak vagy gyermeknögyógyásznak.
4/8 anonim válasza:
Kapásból gyermek nőgyógyászhoz vidd.
Megnézi, kívülről kenetet vesz, nem nyúl be a lyukába. Lányomnak írt rá kenőcsöt, 1 hét alatt rendbe jött.
A házi orvos kanestent javasolt, de semmi sem ért, inkább elvitt gyermek nőgyógyászatra. Ott mondták is, nem mindenre jó a canesten...
Inább kenet, s akkor tudják mi a baj, mivel kell kezelni célzottan.
5/8 anonim válasza:
A biztonság kedvéért vidd orvoshoz.
6/8 anonim válasza:
Nem lehet,hogy csak a popsikrém van neki ott?Próbáld meg fürdésnél óvatosan,de ha krém,az nem igazán jön ki fürdésnél.Én popsitörlővel töröltem ki olyankor nekik óvatosan,de egy időbe az én lányaim se engedték.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem használunk már krémet, csak ha kipirosodik a feneke.
2014. jan. 14. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!