Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Átlagosan mennyi idősen lesz...

Átlagosan mennyi idősen lesz egy kislány 110cm-er? Ilyen magassághoz mennyi az ideális súly?

Figyelt kérdés

2014. jan. 12. 15:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10%

Az gáz... vidd orvoshoz, mert gondot is jelenthet a nagy magasság!

Akinek meg kövér a gyereke még táblázat szerint is és még magának sem vallja be, az megnézheti magát és a depressziós kamasz gyerekét pár évmúl a. Inkább még most figyeljetek oda, mert egy 20 kilós 4 éves az erős túlzás. De a 18 kislányban meg főleg... akár bevallod akár nem, csak nézd meg a táblázatot. Ez az erős csont csak tévhit sajnos, olyan csak Cartmennek van. Na, te gyereked is olyan lehet. Még időben kapj észbe, mert így lesz elhízott valaki később.

2014. jan. 12. 20:29
 12/19 A kérdező kommentje:

Utolsó olyan hogy erős csontozat,igen is van! Most biztos azt gondolod hogy a lányom baromi kövér,de azt gondolsz amit akarsz!!! Semmi háj nincsen rajta!

Márciusban lesz 4éves,és most 110cm és 22kg. Pontosan olyan mint én,mert rólam sem mondja meg senki a valódi súlyom! Mindig sokkal kevesebbnek néznek.

2014. jan. 12. 20:57
 13/19 A kérdező kommentje:
ja és pontosan 2évesen volt 18kg,mondta is a védőnő hogy mehetne suliba
2014. jan. 12. 20:58
 14/19 anonim ***** válasza:

kedves 6-os. Tessék íme egy szerinted kövér gyerek:):):)

[link]

2014. jan. 12. 21:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Ötéves kislányom 110 cm, 17 kg, nem kövér, nem sovány. Lába 26-os.
2014. jan. 13. 13:14
 16/19 anonim ***** válasza:

A lányom 5 évesen volt 111 cm, és 18 kiló. Korababa volt és mindig is a korosztályos átlag alsó határán mozgott súlyban és magasságban is. Az ovis barátnő nagyjából 5-6 évesek, kivétel nélkül magasabbak nála és mindegyik több súlyban is.

A fiam 4 éves és 117 cm, 19 kiló. "Sűrű" gyerek, magas, izmos és erős csontozatú, mert hogy ilyen igenis van. Nem kövér, sőt! Kétéves kora óta kockás a hasa, egy gramm háj nincs rajta, csupa izom mindenhol. Mégis jóval nehezebb (és erősebb) a koroszályánál.

Egyébként az apám és én is ugyanilyenek vagyunk, engem 60-62 kilónak szoktak tippelni, ehhez képest vagyok 72, a 175centimhez. És nem vagyok hájas. A csontjaim viszont vasból vannak, rúgott már ló sípcsonton, vasalt ajtó meg vashinta fejbevert, estem ki kanyarodó autóból, estem le galoppozó lóról, rámzuhant teljes lendületből két felnőtt férfi - soha még csak meg se repedt egy csontom se. A fogsebész kínkeservvel szenvedett velem, mire ki tudta nagy nehezen vésni a bölcsességfogamat. Mert a csontszövet tömörebb, erősebb az átlagosnál. Úgyhogy ilyen igenis van, akár tetszik, akár nem.

A gyerekek súlya/magassága/alkata meg úgyis javarészt öröklött tényezőkön múlik. Nyilván ha beteg, vagy tömik/éheztetik, akkor kóros esetről van szó, de az egészséges, normális-átlagos gyerekeket nézünk, náluk is hatalmas különbségek vannak. Úgyhogy emiatt szerintem kár aggódni, és főleg egymás torkának ugrani...

2014. jan. 13. 13:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Az én lányom 4 évesen volt 110 cm és 20-21 kg. Egyáltalán nem volt kövér. 7 évesen ment suliba, ekkor volt 130 cm és 25,5 kg. Annyira "kövér", hogy csak állíthatós gumis derekú nadrágot tudok ráadni, különben leesik róla... Az meg egy kissé túlzás, hogy simán egy iskolás testsúlya a 18 kg. Nálunk az első osztályban még a legkisebb gyerek is több ettől, de így is elég picinek tűnik szegéyn az iskolatáska alatt.

Szóval kérdező, szerintem teljesen jó a testalkata a lányodnak! :)

2014. jan. 13. 13:53
 18/19 anonim ***** válasza:
lányom 3,5 elmult és 100 cm és 16 kg ha igy halad 1 év mulva lesz 110 cm szép hosszu kislány
2014. jan. 13. 19:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Így olvasva a válaszokat, kicsit ledöbbentem. :)

Úgy tűnik, a fiaim elég soványkák az itteni átlaghoz képest. :)

Az 5 éves nagyfiam 116 cm és 16,1 kg (ő jégkorongozik); a kicsi 3,5 éves 106 cm és 14,3 kg.

2014. jan. 14. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!