Testvéreket szétválasztanátok? (ideiglenesen)
Figyelt kérdés
Van egy 2,5 és egy 1,5 éves fiam, a nagyobbik szeret menni mamához, meg minen felé, szerintem azt is élvezné ha elvinnénk magunkkal néha kirándulni, de a pici nem szereti annyira a kavarást, nyugodtabb a saját fészkében. A kérdésem az hogy elvinnétek a nagyot külön akár több napra is mamázni vagy nem? (még sosem voltak külön)#testvér #mamázás
2014. jan. 11. 07:21
1/7 anonim válasza:
ha a nagynak van hozzÁ kedve akkor persze :) jó az ha másnál is elvan
2/7 Babeli Zurzavar válasza:
Nálunk ugyan lényegesen kisebbek a gyerkocok, a nagy 20, a pici 4 hónapos, de rendszeresen viszik nagyszulok külön a nagyot! Ahogy mi is ugyelunk arra, hogy hol Apaval, hol velem legyen külön kettesben töltött vagy "leadva" az egyiket Mamizni, a másikkal hármasban eltöltött idő. Ebben semmi rossz nincs:-) Nálatok is a nagy hadd élvezze azt, hogy,a Nagyszülők elkenyeztetik:-):-)
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan. Nem sziámi ikrek, hogy egymás nélkül ne tudnának ellenni. Sőt! Élvezni fogják, hogy a figyelem nem kettőjükre, hanem csak egyedül rájuk irányul.
4/7 anonim válasza:
Nekem 4,5 és 2,5 évesek a lányaim, meg van egy 1 éves fiam. Nyáron otthagytam egy napra anyukámnál a nagyot (ott aludt, másnap jöttek vissza együtt), nagyon élvezte, de aztán egy hétig nem nagyon állt velem szóba, nagyon megsértődött rám. Pedig ők már előtte voltak külön, a nagy már járt oviba. Úgyhogy szerintem először ne több nappal indíts, hanem csak kevesebbel, aztán meglátod.
5/7 anonim válasza:
1,3,5 évesek a gyerekeim, a két nagyobbat sokszor el szokták vinni a nagyszülők. Nem több napra, hanem csak egy napra vagy egy délutánra. Addig én itthon vagyok a picivel. Nincs ebben semmi, a picinek még nem valók a játszóházak, a korcsolyázás, a bábszínház, míg a két nagy ezeket élvezi. A nagyszülők szívesen viszik őket, én is engedem őket.
6/7 anonim válasza:
OFF:egy 1 évesnek mért nem való játszóház???
Az én 10 hósom múltkor nagyon élvezte!
7/7 anonim válasza:
nálunk 2,4,6évesek a gyerekek, és változó, hogy éppen melyiket viszik a mamáék, vagy 1-et vagy 2-t, vagy mind a hármat.
:)
Szerintem engedd nyugodtan, én látom az én gyerekeimen menniyre élvezik néha az, hogy egyedül vannak pár napot a mamáéknál és minden figyelem rájuk irányul. Körbe vannak rajongva akkor rendesen. Persze ez nem azt jelenti, hogy itthon a sarokba állnak, vagy itthon nem figyelek rájuk, de az más, mikor 2-3an játszunk vagy csak egyedül rá irányul minden figyelem.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!