Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adnátok pelenkát a 6-7 évesete...

Adnátok pelenkát a 6-7 évesetekre, ha azt mondaná, hogy ki szeretné próbálni, hogy milyen volt, amikor babaként hordta?

Figyelt kérdés

2014. jan. 10. 12:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem meg annak van baj a fejében aki ebbe bármit is beleképzel...
2014. jan. 12. 13:05
 12/22 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem semmi rossz nincs abban, hogy szeretné újra kipróbálni, milyen érzés bepelenkázva lenni. A gyerekben van egy természetes kíváncsiság. Én nyugodt szívvel adnék rá, játszik benne egy kicsit, aztán majd úgyis megunja, és leveteti. Főleg ha bele is pisil.
2014. jan. 12. 17:23
 13/22 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem inkább beteges,mint poén ilyet engedni.
2014. jan. 12. 18:50
 14/22 anonim ***** válasza:
23%
Aha. Tehat normalis. Ezek szerint az is normalis -es poen- lennesz, ha a gyerek az iskolaban elmeseli, hogy "anyu bepelenkazott, mert kivancsi voltam ra milyen" vagy hogy "anya megengedte, hogy szopjam a mellet, de nem jott semmi" Lehet majd magyarazkodni a gyamugynek....
2014. jan. 12. 19:22
 15/22 anonim ***** válasza:
42%
Nekem eszembe sem jutott,hogy pelenkát vegyek fel,vagy szopni akarjak se 3 évesen se 6-7 évesen se később.Elég nevetséges,hogy egyik válaszoló 94%ban hasznos válaszokat ad és ilyen idiótaságot ír,hogy persze nyugodtan majd leveszi ha belepisilt.....ebből is látszik milyen emberek döntik el mi a hasznos és mi nem...
2014. jan. 13. 05:32
 16/22 anonim ***** válasza:
42%
Tényleg itt kell levezetni a feszültséget? Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni, őrült módon pontozni lefelé, vagy bármit is beleképzelni, hisz játszik még, csak hat éves, a haverjai meg jót fognak röhögni rajta. Pontosan tudja ő is, hogy ez egy játék, meg a barátai is. Csak ti nem. Akkor a kistesója csörgőjét se veheti a kezébe, mert annak is lesz valami káros következménye? Vagy nem fürödhet meg a babafürdetővel "csak úgy"? Minden mögött célt és értelmet kell keresni? Lazítsatok már
2014. jan. 13. 09:16
 17/22 anonim ***** válasza:
29%
Gondolkodj mar egy kicsit utolsó! Egy csorgó kézbevetele meg a pelenkazasa között ég es föld a különbség. Persze ehhez kell egy alap inteligencia, hogy valaki felfogja. Biztos akkor is poénosnak tartod majd, amikor a felnott gyerekedrol kiderül, hogy annyira tetszett neki, amikor kipróbálta a pelenkat, hogy azóta az "adult baby" az élete....
2014. jan. 13. 09:26
 18/22 anonim ***** válasza:
72%
Egy próbára nyugodtan rá lehet adni a pelust, nem lesz semmi baja.
2014. jan. 14. 14:35
 19/22 anonim ***** válasza:
9%
17-es, kezeltesd magad. Az intelligenciámra meg ne is célozgass, nagyon vicces ez tőled, bolondot csinálsz magadból.
2014. jan. 16. 14:41
 20/22 anonim ***** válasza:
94%
Ebben a korban kezdenek úgymond kicsit "visszafejlődni", főleg ha van kistesó is. Párom kislánya is 6 éves és elkezdett gügyögni, meg szopni az ujját. Van az aranyos vicces kategória és van ami már nem az. Kérdés hogy nálatok van-e esetleg kistesó vagy rokon gyerek akit pelenkáztok és látja akkor rá is adnék egyet de viccesen, hogy lássa rajtad hogy ő már nagy ehhez viccnek jó de ennyi. Nyilván nem hagynám, hogy "belecsináljon", de ha nem látta ezt senkitől csak magától most ez a hoppá jött rá, külön nem vennék. amúgy ilyenkor nagyon szeretet hiányosak, lehet az miatt is. Ha más ilyen "gyerekes" dolga nincs akkor nem gáz szerintem.
2014. jan. 29. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!