Hol kapok 2 éves kislányra trikót? Ti hol vásároltok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 14:36
1/11 anonim válasza:
Bár kisfiam van, azért leírom, hogy a C&A-ban nagyon jók vannak kb. 86/92 mérettől és a kislányos színekből mindig nagyobb a választék.
2 db-os csomagolásban lehet megtalálni a gyerek pizsamák, köntösök körül.
Vettem már kifejezetten jó minőségű, formatartó darabokat az ALDI-ban is ilyen kisebb méretben, bár náluk szezonális (negyedévente szokott lenni, legutóbb ősszel, szeptember körül láttam).
2/11 anonim válasza:
Altalaban a H&M-bn vasarolunk. Nagyon kedvezo,foleg learazaskor:)
4/11 anonim válasza:
Tescóban.
Nem emlékszem, hogy 2 v. 3 db-os volt.
Sima fehér picike masnival a nyakán.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek!:-))
2014. jan. 7. 21:10
6/11 anonim válasza:
Tescoban volt többféle is féláron, én vettem 2 db-os Minnie-set, lányom odavan érte :)
7/11 A kérdező kommentje:
De szupi! Mennyi volt?
2014. jan. 8. 18:05
8/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem találtam, csak szimpla, majdnem rövid derekút a tescoba :(
2014. jan. 8. 21:17
9/11 anonim válasza:
Én a leárazott cuccok között találtam (és láttam máshol is), ahol a leárazott kislány holmik voltak (pizsik, bugyik stb.). 2 db volt asszem 1200 körül. Jó hosszú derekú.
10/11 anonim válasza:
Amúgy van nekünk is CundA-s is, az is jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!