Mit csinaltok egésznap otthon 3 évesetekkel?
Az a helyzet hogy én már nagyon unok mindent..rengeteg játéka van..de egyszerűen úgy érzem nem tellnek a napok..
szoktunk puzzle-ozni, épitőkockázni,gyurmázni,rajzolni..szerepjátékozni..de nem elég.. lehet mar k8csit befásultam..de unom 20adjára is egymás utan ugyanazt a szerepjatekot jatszani..mindig talalok ki ujat is..de azt legalabb 20szor el kell jatszani.. ovodaba szeptembertől megy..én nem tudom mar mivel töltsem ki a napjaink hogy ne zizzenjunk meg mind 2en? Ötletek a túlélésre??:) mondókákat,verseket utálja.. Ti mit csináltok ilyen korú gyermekeitekkel??
Szerintem már gyerektársaság kellene neki. Nincs barátnőd aki ugyanígy otthon van, és összejárhatnátok? Esetleg egy másik anyuka a házban? Játszóház?
Egyébként megértelek, én ugyan előbb visszamentem dolgozni, de hasonlóan éreztem már az utolsó 1-2 hónapban.
Kisfiam még matricákat szeret ragasztgatni. Nagyon szereti, ha mesélek neki. Együtt énekelgetünk, már tóbb éneket is tud. De igazán a sétákkal lehet "kitolteni"az időt.
A játékkonyhával is szeret játszani.
Mondjuk ő CSanába jár délelőttonként, és az bizony nagyon jót tesz neki.
Az a baj, hogyha nem fárad ki szellemileg és fizikailag, akkor csak nyüglődik.
Tényleg jó lenne, ha találnál gyerekes szülőket, akikkel találkozhatnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!