Hogyan tanítsam meg szívószállal inni?
Figyelt kérdés
18 hós kisfiam, nem akar szívószállal inni...tudom, nem létszükség, de mégis szeretném ha megtanulná. Ki hogyan csinálta?2009. nov. 29. 13:48
1/4 anonim válasza:
Én egyszerűen csak mutogattam neki a szívó mozdulatot a számmal, eleinte szívószál nélkül. Aztán kapott egy kis dobozos vitatigrist, aminek ha megnyomod a dobozát, kijön belőle a lé. (Óvatosan, mert sajnos a szívószál mellett is kijön...) Beletettem a szájába a szívószálat, picit megnyomtam a dobozt, hogy érezze, milyen finom dolog van benne. Aztán addig mutattam meg magyaráztam neki a szívó mozdulatot, míg rá nem jött, hogy hogyan csinálja... De a dobozt nem szabad a kezébe adni, mert akkor ő is elkezdi "nyomkodni", és az katasztrófához vezet... :)
Azóta kapott szívószálas kulacsot, és gond nélkül használja. Ő is kb 18 hónapos volt, mikor megtanulta, most 21 hónapos.
2/4 anonim válasza:
Az 1 éves lányomnak úgy tanítottam, hogy leültem mellé és mutattam, csücsörítettem, szürcsöltem. Elég gyorsan rákapott. Aztóa ha megyünk valahova, akkor flakonba van víz, benne szívószál és gond nélkül iszik.
3/4 anonim válasza:
GONDOLOM MÁR NEM SZOPIZTOK.ÉN ÚGY TANITOTTAM MÉG KISEBB VOLT HOGY SZOPIZZAD SZINTE UGYANAZ.MONDJUK Ö 2ÉVIG SZOPIZOTT.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...már nem szopizik, és a mutogatás is megvan, de mégcsak nem is hajlandó a szájába venni a szívószálat. De nem adom fel!!!
2009. dec. 2. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!