Hány évesen és milyen sportot kezdett el űzni a kisgyereked?
Kisfiú vagy kislány? Miért emellett a sportág mellett döntöttetek? Azóta is sportol?
Köszönöm, hogy válaszolsz!
3,5 éves kislány. Heti 3x jár síelni, igazából azért írattam be, hogy ha megy a család síútra, akkor már ő is tudjon csúszkálni.
Most jöttünk vissza Ausztriából, nagyon jól megy neki a síelés, sokat tanult az igazi hóban, ezért szerintem járunk továbbra is, meglátjuk meddig bírja.
Köszönöm mindenkinek, aki eddig válaszolt!
Azért érdeklődtem, mert ugyan még csak hét és fél hónapos a kisfiunk, de már most látszik, hogy egy örökmozgó. Szeretnénk, ha minél hamarabb sportolhatna majd, de egy csomó helyen azt írták, hogy ezt csak 5 éves kor körül érdemes elkezdeni. Most azért megnyugtattatok :)
További szép és mozgalmas napokat kívánok mindenkinek!
Kedves kérdező
A lánym is szeret nyüzsögni de atol még nem jártom sportolni,inkább elviszem biciklizni jó nagyot,vagy futkározni napi 2x .
5,5éves korától - nagycsoportos kortól járt a fiam uszni, heti egyszer. Szereti!
A kisebbik kiscsoportos, és kezdte az úszást ő is a nagyobikkal, ő 3éves múlt akkor. Ő inkább csak uszikál... nem veszi annyira komolyan, nem lehet úgy foglalkozni vele, mint a naggyal. Egy csoportban vannak, neki inkább a vízbiztossága van alakulóban.
Azért ő is ügyes egyébként, csak még látszik rajta, hogy kicsi.
Fiam 9 évesen kezdte a kosárlabdát,mert ez az alsó korhatár az egyesületnél,azóta is szereti,és végre olyan magas gyerekek között lehet,mint ő,mert az osztálytársai mind 1-1,5 fejjel kisebbek.
Egyébként jégkorizik,és úszik is,de ez benne van az órarendben.Heti 1-1 óra.
Köszönöm nektek is!
Kedves 13-as válaszoló! Mi is fogunk együtt sportolni a szabadidőnkben, csak szeretnénk, ha lenne rendszeresség a fiunk életében. Ráadásul így azt is láthatja, hogy mennyit fejlődik és sok mindent (pl. fegyelmet, alkalmazkodást) is tanulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!