Segíthetne egy párásító készülék, hogy jobban aludjon?
Mi használunk hidegpárásítót, bár csak amikor megfázás van, mert segíti a gyógyulást, ráadásul a miénkbe lehet illóolajat is csepegtetni, és eukaliptusz és citromolajat is szoktam bele tenni. Erre első osztályú. Alvásnál szoktam bekapcsolni, halk, nem zavaró
Olcsó és jó, ennyi pénzt szerintem megér egy próbát, hátha tényleg segít a Ti gondotokon is. Egy kis illóolajat is lehet beletenni, levendula, stb...
párásító nálunk is bevált. ha beteg, köhög, akkor mindig használjuk. amikor elalszik, akkor beállítom a 2 órás programot és szépen dolgozik a szobájában. mindig nyugodtan alszik.
az is jó, ha a szobájában teregeted ki a vizes ruhákat.
fűtésre figyelj, éjszakára vegyétek le nála. most úgy sincs olyan hideg!
Én csak annyit tudok (mert megmértem), hogy lakótelepi lakásunkban annak idején reggel, amikor elmentünk otthonról bekapcsoltam a szobaasztalon a párásítót és a 2-3 méterre levő higrométer 40 %-ot mutatott. Amikor 9 óra elteltével este hazamentem, a párásító továbbra is fújta ki a ködöt, az asztal meg a padló csupa víz volt körülötte (mert a nagyobb cseppecskék aláhulltak, de a higrométer továbbra is a 40%-on állt.
Ennyit a párásításról.
"A Boneco, Air-O-Swiss, Stadler Form termékek tökéletesen elporlasztják a vizet és nem okoznak tócsát !!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!