Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Segíthetne egy párásító...

Segíthetne egy párásító készülék, hogy jobban aludjon?

Figyelt kérdés
Lakótelepi panel lakásban lakunk a 4. emeleten.Elég száraz a levegő.Sokat szellőztetek, de az csak egy ideig jó.Karácsony előtt bent voltunk a kórházban mert a kisfiam(20 hónapos) fulladt elég durván.Mióta hazajöttünk minden éjszaka felkel legalább 5-6-szor.Ez nekem is fárasztó már, főleg neki, hogy nem alussza ki magát rendesen.Előtte is felkelt de általában csak egyszer.Minden felkelés alkalmával iszik, utána visszaalszik.Használtatok már ilyen párásító készüléket?Bevált?Érdemes lenne venni egyet?
2014. jan. 2. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi használunk hidegpárásítót, bár csak amikor megfázás van, mert segíti a gyógyulást, ráadásul a miénkbe lehet illóolajat is csepegtetni, és eukaliptusz és citromolajat is szoktam bele tenni. Erre első osztályú. Alvásnál szoktam bekapcsolni, halk, nem zavaró

[link]

Olcsó és jó, ennyi pénzt szerintem megér egy próbát, hátha tényleg segít a Ti gondotokon is. Egy kis illóolajat is lehet beletenni, levendula, stb...

2014. jan. 2. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
nálunk nagyon bevált a párásító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nálunk is ez volt és az első éjszakától kezdve a babánk egyszer kelt.
2014. jan. 2. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:

párásító nálunk is bevált. ha beteg, köhög, akkor mindig használjuk. amikor elalszik, akkor beállítom a 2 órás programot és szépen dolgozik a szobájában. mindig nyugodtan alszik.

az is jó, ha a szobájában teregeted ki a vizes ruhákat.

fűtésre figyelj, éjszakára vegyétek le nála. most úgy sincs olyan hideg!

2014. jan. 2. 23:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az első válaszoló amit ajánlottál már meg is rendeltem, remélem hamar ideér és minél hamarabb használhatjuk.Igen azt észre vettem, hogy mikor náluk terítem ki a ruhákat jobban alszanak.Eddig nagyon durván fűtöttünk, kb 25 fok volt a lakásban, viszont most kb. 1 hónapja fokozatosan kezdtük hozzászoktatni magunkat az alacsonyabb hőmérséklethez, most eljutottunk odáig, hogy most már csak 21-22 fokot tartunk ami szerintem ideális.Igaz most már nem lehet a lakásban rövid ujjúban lenni, viszont így egészségesebb, nem volt normális az a 25 fok.
2014. jan. 3. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tudok (mert megmértem), hogy lakótelepi lakásunkban annak idején reggel, amikor elmentünk otthonról bekapcsoltam a szobaasztalon a párásítót és a 2-3 méterre levő higrométer 40 %-ot mutatott. Amikor 9 óra elteltével este hazamentem, a párásító továbbra is fújta ki a ködöt, az asztal meg a padló csupa víz volt körülötte (mert a nagyobb cseppecskék aláhulltak, de a higrométer továbbra is a 40%-on állt.

Ennyit a párásításról.

2014. febr. 13. 22:01
 6/6 anonim válasza:

"A Boneco, Air-O-Swiss, Stadler Form termékek tökéletesen elporlasztják a vizet és nem okoznak tócsát !!"

[link]

2014. márc. 31. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!