Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha az alig 3 éves gyereked...

Ha az alig 3 éves gyereked eltanult volna valahonnan 1 csúnya szót, hogyan próbálnád leszoktatni a használatáról?

Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
simán megkérdezném(mindenféle érzelem nélkül),h hol tanulta,és mondanám neki,h ilyet nem illik mondani...többet pedig nem foglalkoznék vele.
2014. jan. 2. 00:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Tanitok vele valami bonyolult az. Pl. Pistike, ezt mindenki tudja mondani. Az megy e, hogy azt a kirelejzumat?
2014. jan. 2. 06:23
 3/4 anonim ***** válasza:
a multkor a tvben azt lattam hogy a szulo mondta a gyerekenek hogy most folyamatosan mondogassa azt a szot amig nem szol neki es mast nem is szabad mondania. a gyerek hamar megunta es nem mondta tobbet. nekem logikusnak tunik de tapasztalatom nincs meg ezen a teren.
2014. jan. 2. 09:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor a fiam tanult beszélni, ő is hallott csúnya szavakat és akkor mindig megbeszéltük, hogy ez csúnya és ilyet nem szabad mondani. Később, ha hallota, akkor ő szólt másokra, hogy ilyet nem szabad. Már 9 éves, de soha egyetlen csúnya szót nem hallottam tőle.
2014. jan. 2. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!