Mivel szeret ma egy 5 és egy 8 éves játszani?
5 éves kislánynak babát vennék, vagy pónit, vagy szépítkező készletet (fésű, csat, hajpánt, ilyesmi). Esetleg neki való ékszereket (vannak pl. nagyon szép színesek fából).
8 év fiúnak, a korosztályának megfelelő társasjátékot, legot, esetleg az érdeklődi körének megfelelő könyvet.
Én egyébként mindig a szülőktől érdeklődöm, hogy éppen milyen lázban égnek a gyerekek és közösen döntünk az ajándékról. Így mindenki jól jár. :)
Szia! Most nagyon „menő” a kukabúvár nevű játék, a 8 éves fiam osztályában mindenkinek van. Bevallom, szerintem borzalmas (illetve zseniális ötlet arra, hogyan csináljunk a szemétből is pénzt, de szülőként rettenetesnek tartom), és szerencsére az én gyerekem nem akart ilyet eddig, de tény, hogy szeretik.
Ha értelmesebb dolgot vennél, akkor pedig az alábbiakat ajánlanám:
Ami szerintem jó, és szintén szeretik (mind az 5, mind a 8 évesek) az a Solo vagy Uno kártya. A kislánynak szuper lehet még ez a játék is: [link]
A fiúnak a Geomagot ajánlanám, a mágneses rudak és golyók segítségével remek dolgokat lehet létrehozni belőle.
Egyébként általában a kislányok imádnak színezni, rajzolni, így, ha nem akarsz túl sokat költeni, menj be egy könyvesboltba, temérdek matricás színező van, én vennék egy lovasat/pónisat (sok „topmodelles” is van, de lehet, hogy ötévesen az még erős).
Ezen kívül tuti találat valami gyöngyfűző készlet is, vagy a vasalható gyöngyök…
A kissrácnak szeirntem egy kisebb Legó is.
Szia.Ha a kislány szeret alkotni, akkor üvegfestéket, kreatív szettet javaslok például hűtőmágnes készítő szettet, vagy gipszkiöntő szettet, vagy dekorálható textiltáskát amire rajzot készíthet textilkrétával, ha ezután levasalja a mintát, rögzíti azt a táskán. Nagyon szuper! [link]
A fiunak régészeti játékot vennék. Itt a gipsztömbből kiáshat egy dínó csontvázat, mint a régészek, amit utána össze is állíthat.
kislányoknál most nagyon menő a monster high baba,vagy a zhu zhu pets,a gyurma mindig nyerő.
a fiunak én is a kukabúvárt javaslom,esetleg valami társasjáték,autó, könyv,vagy az érdeklődésének megfelelő számítógépes játék.
én a kislánynak egy világítós zenélős teknősbékát katicát vagy más állatot vennék.(ez egy plüss állat ami csillagképeket világít a plafonra a sötétben)
vagy vannak ezek a gyerekek tabletek is.esetleg kirakó ,az még a fiúnak is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!