Jumanjit megengednétek nézni ötéves gyereknek?
Figyelt kérdés
Nyolcéves látta (én nem tudtam róla, nem itthon nézte), megint meg szeretné nézni a testvérével, de szerintem lehet, hogy megijedne tőle. Mit gondoltok? Már nem nagyon emlékszem rá, mi van benne, de valami szörnyek is.2013. dec. 27. 10:02
11/13 A kérdező kommentje:
Na, hát ezért is nézek meg először én mindent, mielőtt a gyerekek elé rakom. Bár így is akadnak jelenetek, amiket nem értenek (pl. még a Shrek-ből is), azokat elmagyarázom. Végignéztem amúgy a Jumanjit az imént, és arra jutottam, hogy nem nézheti meg. A nagy pókok, a krokodilos meg a padlóelnyelős rész túl ijesztő lenne neki. Kislány egyébként. :)
2013. dec. 27. 15:23
12/13 A kérdező kommentje:
(Mindeközben én simán megnézek bármilyen Fűrész-jelenetet jóízűen kajálva. :D )
2013. dec. 27. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!