Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor mondod egy kisgyerekre,...

Mikor mondod egy kisgyerekre, hogy cuki? A kisfiamra a boltban, utcán az emberek kb 90 %-a azt mondja, hogy cuki, a lányomra meg még sose mondták.

Figyelt kérdés

Mind a ketten szépek, aranyosak, helyesek, és ezt nem csak saját véleményem alapján mondom.

De mitől cuki egy kisgyerek?

2013. dec. 27. 08:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

Akkor most burkoltan lerondáztátok a kérdező gyerekét....

Én azokat a gyerekeket szoktam cukizni, akik nagyon huncut fejet vágnak, vagy látszik, hogy csintalanok, esetleg incselkednek velem is. Akik olyan kis cukin viselkednek.

Aki számomra csunyácska, arra olyat szoktam mondani, hogy hú de szép szemed van, - valamit próbálok kiemelni rajta, ami szép. :)

Biztos, hogy van kisugárzása a fiadnak, akit nem tudnak szó nélkül hagyni.

Nekem 3kisfiam van, és a középső az, akit nem szoktak szó nélük hagyni. Egyszerűen ilyen tipus! Ha bárhova megyünk velük, őt jegyzik meg legelőbb. A gödröcskés mosolygós arcával egyszerűen leveszi az embereket a lábáról.

2013. dec. 27. 14:09
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

Én még soha nem hallottam olyanról, hogy egy anyukának azt mondták volna, hogy csúnya a gyereke, viszont MINDEN anyuka állítja, hogy az utcán leszólítják, hogy mennyire szép a kicsi. Tehát ezt senki nem fogja az arcodba vágni, ha csúnyácska vagy átlagos, akkor se. Pedig igazat szólva ezekből jóval több van, mint szépből. A kedvencem, mikor azt hiszik, hogy ha egy gyerek szőke vagy göndör hajú és kék szemű, akkor az kapásból szép is. Hát nagyon nem.

Én cukinak azokat a gyerekeket tartom, akiknek huncut mosolyuk van, esetleg kicsit manócskásabb fejük, csibészes tekintetük, stb.

A tényleg szépre azt mondom, hogy szép.

De ugye a szépség szubjektív.

2013. dec. 27. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Mar ne is haragudj, de senki nem rondazta le a kerdezo gyereket. Feltett egy kérdést, mi válaszoljunk. Mindenki a maga oldaláról irta le, hogy milyen esetben mondja cukinak a gyereket. Életemben nem mondanám egy gyerekre se, hogy ronda, de mint tudjuk, a szépség relatív, igy nem mindenkinek ugyanaz a szep. Elso voltam.
2013. dec. 27. 16:17
 14/14 anonim ***** válasza:

11vagyok, és bocsi, nem rondáztam le a kérdező gyerekét... csak levontam a válaszokból a következtetést.

Mindenki azt írta, hogy a nemtúlszép, vagy ronda gyerekekre mondja hogy cuki.... TEhát most mi rosszat is írtam???

De mindegy.

Számomra nincs ronda gyerek.

Biztos, hogy egy huncut, és csinatalan kisfiu a kérdező gyereke is!

2013. dec. 28. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!