Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy fiú kaphat babaházat...

Egy fiú kaphat babaházat karácsonyra?

Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 08:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem tartom lányos játéknak a babaházat. Az emberekkel való szerepjátszás, az otthoni események eljátszása miért lenne nemhez kötött???? Nem a póni és barbie házra gondolok, hanem a sima babházra, ahol emberfigurák vannak.
2013. dec. 24. 12:25
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

Igen, kaphat! :) Nekem 2 fiam van. Az egyik majdnem 1,5, a másik pedig majdnem 3. Imádják az ilyen jellegű játékokat. Legoból is mindig építünk a lego figuráknak házat, asztalt, ágyat, stb. Meg persze istállót is, garázst, és kinderes törp figuráknak házikót, stb. És imádják az ilyen jellegű játékokat, mint hogy ültessük a plüssöket körbe, és akkor etessük őket, stb.

Aztán 2 hete láttam az Aldi újságban egy állati jó babaházat bútorokkal, babákkal, és még véletlenül sem rózsaszínt. Kifejezetten uniszex darab és csak 10000Ft volt. Anyósoméktól pont annyit kaptunk, hogy vegyünk belőle a fiúknak olyan játékot a nevükben, aminek örülnének. Persze én egyből mondtam a férjemnek, hogy azt vegyük meg, imádni fogják!!! Ő egy darabig húzgálta a száját, aztán elkezdte figyelni a játékmódjukat és rájött, hogy tényleg állatira odalesznek érte, és nagyon jól eljátszanak majd vele. Szóval meg is vettük, azt kapják a mamáéktól holnap. :)

2013. dec. 24. 12:30
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nincs ezzel semmi gond, sot. Mi legos babahazat (a rozsaszines) vettunk a 3 eves kisfiunknak, szeret o is ilyenekkel jatszani.
2013. dec. 24. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
Én nem vennék,az,hogy ha van lánytesója és néha játszik vele,de amúgy abszolút nem vennék sem babát sem babaházat.
2013. dec. 24. 13:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
ha azt szeretne kapjon azt,semmi baja nem lesz töle .
2013. dec. 24. 16:37
 16/17 anonim válasza:
100%
Persze! Az a lényeg hogy a gyerek élvezze az ajándékot :) Nem szeretem a nemi sztereotipiákat, hogy a lány csak babázhat, a fiú csak barkácsolhat. A lényeg az hogy a gyereked boldog legyen a játékatival.
2013. dec. 24. 17:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
13as vagyok, nem rozsaszin a babahaz, van benne par rozsaszin elem. Ezenkivul van millio fius legoja, a vonatos, allatkertes, tuzoltos, stb. Nincs azzal semmi, ha babahazzal jatszik. Nem karacsonyi ajandek, rengeteg mast kapott, mindent, amit kert. Es nem kell privat uzeneteket kuldeni.
2013. dec. 24. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!