Egy fiú kaphat babaházat karácsonyra?
Igen, kaphat! :) Nekem 2 fiam van. Az egyik majdnem 1,5, a másik pedig majdnem 3. Imádják az ilyen jellegű játékokat. Legoból is mindig építünk a lego figuráknak házat, asztalt, ágyat, stb. Meg persze istállót is, garázst, és kinderes törp figuráknak házikót, stb. És imádják az ilyen jellegű játékokat, mint hogy ültessük a plüssöket körbe, és akkor etessük őket, stb.
Aztán 2 hete láttam az Aldi újságban egy állati jó babaházat bútorokkal, babákkal, és még véletlenül sem rózsaszínt. Kifejezetten uniszex darab és csak 10000Ft volt. Anyósoméktól pont annyit kaptunk, hogy vegyünk belőle a fiúknak olyan játékot a nevükben, aminek örülnének. Persze én egyből mondtam a férjemnek, hogy azt vegyük meg, imádni fogják!!! Ő egy darabig húzgálta a száját, aztán elkezdte figyelni a játékmódjukat és rájött, hogy tényleg állatira odalesznek érte, és nagyon jól eljátszanak majd vele. Szóval meg is vettük, azt kapják a mamáéktól holnap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!