Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vannak itt közületek olyan...

Vannak itt közületek olyan szülők, ahol a gyermekénél ( enyém 3 éves) nagyfokú rövidlátást diagnosztizáltak?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves és nagyfokú rövidlátást diagnosztizáltak nála.Vittük már őt többször is ellenőrzésre, mivel párom is és én is rövidlátók vagyunk.Mindkét esetben annyit mondott a doktornő, hogy nem lát semmi komolyat, de valószínűsíthető, hogy rövidlátó lesz.Ez volt most áprilisban.A héten voltunk egy újabb szemorvosnál, aki megállapította ezt a nagyfokú rövidlátást.Lehet olyan, hogy a doktornő ennyire nem vett észre áprilisban semmit, vagy az, hogy ennyire gyorsan így romoljon a szeme? Van valakinek tapasztalata, vagy aki tudna segíteni, mitévők legyünk.3 hónap múlva kell kontrollra mennünk.Van esetleg olyan orvos, aki ilyen esetekre specializálódott? El vagyok nagyon keseredve . :(

2013. dec. 21. 15:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Jajj, bocsánat akkor, ezt nem tudtam. :( Most , már értem, hogy akkor ez az érték is igen magas. :(
2013. dec. 22. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!