Kompatibilis a duploval?
Figyelt kérdés
Kislányom ezt nézte ki magának: [link]
Szeretném neki megvenni karácsonyra de nem tudom hogy kompatibilis lesz e a már meglévő duplójával.
Azt tudom hogy az unico plus az kompatibilis, maximilian nyuszi családot szerettem volna neki venni. De ez neki jobban tetszik. Nem ismerem ezt a play big blox márkát.
#Építőjáték
2013. dec. 12. 14:25
1/2 anonim válasza:
Ez inkább a sima Legora hasonlít,de a Dubloval biztosan nem kompatibilis.
2/2 anonim válasza:
Igen, kompatibils a lego duploval. En ilyen "play Big" markajut rendeltem a ferjem unokahuganak a kislanyanak es mar ki is probaltuk. Anglaiban elunk igy en eBayrol rendeltem de itt meg is nezheted, hogy a leirasban/cimben az elado irja is, hogy kompatibils:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!