UNICO PLUS? Milyen minőségű építőjáték? Tényleg kompatibilis a Lego Duploval?
Elvileg igen, kompatibilis. Direkt ezért vettünk egy készletet, ám sajnos kiderült, hogy korántsem illeszkedik minden darabja a duplo-hoz. Hogy aztán csak mi voltunk iylen bénák és selejt készletet fogtunk ki, vagy úgy általánosságban is előfordul azt nem tudom, mert több készlettel nem próbálkoztunk ezek után.
Az unico alaplapok jók voltak a duplo-hoz teljesen, és az ajtók, ablakok, kocsialapok is. Az építőelemek közül csak a csapott tetőcserép-elemek voltak jók, minden más kocka/téglalap stb NEM. :( egymáshoz jók voltak a kockák, de duplo kockákhoz vagy alaplaphoz egyáltalán semmihez sem ami duplo :( az emberkének így újonnan is kissé lötyögős volt a két karja, a lábát meg alig lehetett behajlítani ülésbe.
kaptunk hello kitty készletet, az is kompatibilis a dulo-val, mondjuk nekünk csak pár kocka, meg két figura+ néhány egyéb kiegészítő elem pl kajafélék, nemtom nagy mennyiségből mennyi lenne esetlegesen nem passzentos.
kaptunk Mega Blocks Dora the Expl. készletet is, annak minden darabja kompatibilis a duplo-val!
van Sluban építő is, a farmos, az is teljesen jó a duplo-hoz!
jó minőségű a lego utánzata is, én már csak ilyet veszek a gyerekeimnek mióta felfedeztem!
Nagyon köszönöm!:)
Nekem is a Hello Kitty-s tetszik :)
2.5 éves tudna vele mit kezdeni?
Milyen szettek vannak? Tudsz linkelni nekem??? :)
Eddig kétféle unico készlettel találkoztam, amelyek egymással nem kompatibilisek és ezek közül az egyik kompatibilis a legóval.
A nem kompatibilis unicó tipikusan az amelyikben piros "tetőelemek" vannak (a ferde háromszög, aminek az alapja 3*2-es, a teteje meg 1x2-es).
A duplóval kompatibilis unicoban rózsaszín és fehér elemek vannak (tipikusan pl a hello kittys az ilyen), ez tényleg 100%ban működik a duplóval csak éppen abszolút nem működik a másik unicoval.
Sajnos ránézésre - pl képről - nem lehet megálaptani melyikről van éppen szó, egymás mellett a kétféle uniconál már látszik hogy a tetejükön lévő illesztő "körök" mérete eltérő. De a logó rajtuk ugyanaz az unico.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!