Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyaként mire marad időd...

Anyaként mire marad időd munka és gyerek mellett?

Figyelt kérdés
Pl. tanulsz valamit, vagy sportolsz vagy van valami hobbid? Ilyesmikre gondolok.
2013. dec. 10. 10:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

2 fiam van, egyedül hozom-viszem őket a suliba-oviba, edzésre stb, meg a házimunkát és a főzést is egyedül kell megoldanom a főállású munkám mellett, így nem sok szabadidőm van :)

Hobbim nincs, csak az olvasás, ha az annak tekinthető :) Könyvet sajnos ritkábban olvasok, mint szeretném, egyrészről az időhiány miatt, másrészről mert sajnálom rá a pénzt. Egy normális, igényes könyv 3-4000 Ft-nál kezdődik és max. 2 nap alatt kiolvasom, szóval nekem ez egy elég költséges hobbi :)

Karácsonyra kértem a Jézuskától táblagépet, amit e-könyv olvasóként is lehet használni, talán azzal majd ez a probléma is megoldódik :)

Tanulásra végképp nincs időm, mondjuk az angolt szoktam néha gyakorolni csak úgy.

A sporttal is úgy vagyok, hogy nagyon szeretném, de egyszerűen sajnálom a gyerekektől elvenni rá az időt :( Fél5-re járok értük, 5-re érünk haza, a párom jó esetben 6-ra, de sokszor haza sem jön, így csak akkor tudnék menni, amikor pont együtt tudna lenni a család.

Heti 1x azért le szoktam lépni, de az is olyan, hogy amikor hazaérek megbánom, hogy elmentem, mert a 3 fiú eszméletlen kupit és koszt képest csinálni. A párom szerint semmi gond azzal, hogy dzsuvás az asztal és nem lehet leülni mellé, mert ragad, ill. szerinte a tányéroknak is a mosogató mellett van a helyük...

Szóval egy ilyen sokat dolgozó férjjel baromi nehéz bármilyen kikapcsolódást is megoldani :)

2013. dec. 12. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!