Nálatok mikor jön a Mikulás? Dec.5-én este,6-án reggel, vagy 6-án este?
Itthon 6-án reggelre szokott jönni (éjszaka teszi a csizmába - mellé a csomagot) De már volt a múlt hétvégén vasárnap reggel a mamiéknál, sőt kétszer járt, mert ebéd közben is jött :) (sógoromék). Ma jön az oviba is, és varárnap reggel a másik mamiéknál (szombaton ott alszanak).
Már én is belezavarodok a sok történetbe, de lényeg, hogy a gyerekek értik :) Manapság, amikor már telefonálni is lehet a mikulásnak..... :)
Nálunk is 5-én este jött.... de már annyi verziót hallottam én is, kiváncsi voltam, hogy rosszul tudok-e valamit? vagy hogy más hogy csinája!!
De szerdán voltunk Mikulásünnepélyen is, és ma meg az oviba megy a Mikulás... ugyhogy én sem értem, hogy hogy értik ezt a gyerekek...
Köszi a válaszokat!!!!
Az én legkisebb gyeremekem is februárban lesz 2éves! :)
Nálunk tegnap késő délután jött,mert ma korán keltem,és még akkor mentem dolgozni,amikor a gyerekek aludtak,
és látni akartam a csillogó szemeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!