Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen építőjátékot vennétek...

Milyen építőjátékot vennétek 3 éves kislánynak?

Figyelt kérdés
Ajándékba venném, de nem ismerem ki magam, milyet érdemes. Otthon még nincs a kislánynak. A Duplot az ára miatt nem venném. De akkor milyet?

2013. dec. 5. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Maxi Blocks. Sokkal barátibb az ára :)
2013. dec. 5. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az olcsóbbak is jók. Én olyat választanék, ami sok elemet tartalmaz és van saját tárolódoboza. Ha nincs ilyen doboz, akkor vennék mellé azt is. Az elemek között szerintem nem kell, hogy mindenféle extra legyen. Elég, ha a szögletesekből van mindenféle méret.
2013. dec. 5. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
sima hagyományos fakocka, jobb, mint a szines, mert azt lát bele, amit akar, fejleszti a fantáziát. jobb, mint a lego féle, mert nem lehet belőle akármilyen tornyot építeni, hanem figyelni kell, hogy statikailag összeálljon, szóval fejlesztőbb.
2013. dec. 5. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia. Bár írtad, nem vennél duplót, mégis azt mondom, nagyon jó. Használtan is ki lehet fogni nagyon jó áron ( és pl a 30 ezres szettet 10-ért hoztam el). Ráadásul összeépíthető a hagyományos legóval ( 1-2 kivétellel)..
2013. dec. 6. 00:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy Maxi bloks, JDLT ( vagy hogy írják...)
2013. dec. 6. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Esetleg favonatszett? Azt is szeretik a kislányok is és lehet azt is változatosan építeni. Az ikeás, tescos márkák is jók és kompatibilisek egymással és a drágább eichhorn márkával is.

Mindenféle kiegészítőt is lehet hozzá venni (figurák, kocsik, táblák stb.)

2013. dec. 6. 09:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Duplo olcsóbbik verziója az Unico plus és teljesen kompatibilisek egymással!

De egyébként nekünk is maxi blocks van az is nagyon jó!

JDTL-t ne az nagyon gagyi!!

2013. dec. 6. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!