Fiús anyukák segítségét kérném! Közel 4 éves gyereknek milyen autópályát vennétek?
ja a link:
Szerintem nem kell ezzel várni 8-10 éves koráig!
Mondom az enyém 1 éve élvezi,megunhatatlan
Verdasbol nekunk is az volt amin maguktol mennek korbe az autok.2,5 evesen jo volt,kesobb nem ajanlom,hiaba irja 5 eves kortol a gyarto.
A parkolohaz es a Thomasos keszletek nekunk is bejottek(parkolohazbol pokemberes,volt masik 2 amik nagyon konnyen tortek)
HW-bol nekem pont a capas nem tetszik(nekunk is van),a hosszabb kilovos,csavaros palyak erdekesebbek.
Az en fiam egyebkent most 7 eves,HW kilovo palyaval jatszik meg neha,a tobbit ugy latom lassan ideje lesz elajandekozni:)
Szia!Mi ezt a pályát vettük karácsonyra a 3,5 éves fiamnak.Azt mondták ezt nagyon szeretik,egy ismerőséknek van ilyen,ott is imádják a gyerkőcök.Ez nem távirányitós,elem se kell bele,hanem tekerős.Kérdeztük az eladót,azt mondta már ezek lesznek,ezek az új fajták,a távirányitós/gombosak már nem lesznek.Én azt szerettem volna,de az eladó lebeszélt erről,vagyis inkább a másikról meggyőzött :) Hát kiváncsi leszek rá.Belinkelem melyik az ha érdekel,alulról a 6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!