Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiús anyukák segítségét...

Fiús anyukák segítségét kérném! Közel 4 éves gyereknek milyen autópályát vennétek?

Figyelt kérdés
Tetszenek neki a Hot wheels pályák, de már mutatott verdásat is reklámújságban. Akiknek van valamilyen, javasolna olyat , ami jó minőségű? Sok HW autója van, ezért hajlanék afelé, de milyet válasszunk, sokféle van! Ezekben van egy kilövő, és attól tud száguldani az autó? Bármilyen hw autó jó hozzájuk? Azt tudom, hogy falra szerelhetőt nem szeretnék, mert annyi hely nincs!

2013. dec. 4. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ja a link:

[link]

Szerintem nem kell ezzel várni 8-10 éves koráig!

Mondom az enyém 1 éve élvezi,megunhatatlan

2013. dec. 5. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Verdasbol nekunk is az volt amin maguktol mennek korbe az autok.2,5 evesen jo volt,kesobb nem ajanlom,hiaba irja 5 eves kortol a gyarto.

A parkolohaz es a Thomasos keszletek nekunk is bejottek(parkolohazbol pokemberes,volt masik 2 amik nagyon konnyen tortek)

HW-bol nekem pont a capas nem tetszik(nekunk is van),a hosszabb kilovos,csavaros palyak erdekesebbek.

Az en fiam egyebkent most 7 eves,HW kilovo palyaval jatszik meg neha,a tobbit ugy latom lassan ideje lesz elajandekozni:)

2013. dec. 6. 09:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!Mi ezt a pályát vettük karácsonyra a 3,5 éves fiamnak.Azt mondták ezt nagyon szeretik,egy ismerőséknek van ilyen,ott is imádják a gyerkőcök.Ez nem távirányitós,elem se kell bele,hanem tekerős.Kérdeztük az eladót,azt mondta már ezek lesznek,ezek az új fajták,a távirányitós/gombosak már nem lesznek.Én azt szerettem volna,de az eladó lebeszélt erről,vagyis inkább a másikról meggyőzött :) Hát kiváncsi leszek rá.Belinkelem melyik az ha érdekel,alulról a 6.

[link]

2013. dec. 7. 22:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Egy HW pályát vettünk neki, olyat miben többféle pályaelem van, van benne kilövő, meg spirál, stb. Majd meglátjuk, hogy tetszik neki, aztán ha bejön, később bővítünk... Bár most folyamatosan a tv-ben reklámozott carrera go pályáért könyörög, de még csak 3,5 éves, úgy gondolom, azt majd később...félnék, hogy tönkreteszi, ha egy kicsit durvábban kezeli.
2013. dec. 11. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!