Milyen ajándékot lehet venni 5 éves kisfiúnak szülinapra,2000 ft-ig?
Figyelt kérdés
Nekem lányaim vannak, nem tudom a fiúk mit szeretnek :). Ovistárshoz van meghívva a lányom.2013. nov. 28. 12:48
1/7 anonim válasza:
Szia! Pont most nézegettem a mától akciós tescos újságban, hogy kb. 2-3 ezer között tök jó társasjátékok (micimackós, repülős, stb...) vannak 4 éves kortól. Szerintem én is veszek télapóra a fiamnak, ha lesz még :-)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. nov. 28. 12:52
3/7 anonim válasza:
Autó, kirakó, autós kártya
Gyurma, színes ceruza
Építőkocka
Barkácskészlet
4/7 anonim válasza:
Ötéves a fiam, ezeknek örülne: Peonza, kirakó, legó, minden, ami pókember (pedig csak azt tudja róla, hogy hős és menő). Esetleg olyan kártya, amin adatok vannak (autók, kamionok, vadállatok) és lehet versenyezni vele. Unó kártya, mert mi már szétnyűttük...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. nov. 28. 13:03
6/7 anonim válasza:
kifestő, szines ceruzza, matricás album
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!