Ez elég ajándék a 3 éves kislányomnak szülinapra?
Igen, sőt, még ennyi sem kéne, de az ember szereti elhalmozni a gyerekét, főleg, ha több minden is érdekli. :-)
A fa mesekockával az én 3 évesem még annyira nem játszik, ezt a képkeresőt viszont imádja. (Én annyit változtattam rajta, hogy a fő képeket odaragasztottam a táblára, hogy könnyebben lássa, hogy hol kell kezdeni.)
hogy érted hogy elég-e? mert ha nem elég,akkor hisztizik,vagy mi..?
szerintem ezt te tudod eldönteni,hogy anyagilag mi fér bele.valaki 1 valamit vesz,valaki meg az "egész játékboltot"
én ha meg tehetném sem halmoznám el.
Szia!
Szerintem bőven elég. Mi egy ajándékot szoktunk venni a gyerekeknek szülinapjára. Fiam hónap végén lesz 4 éves és tortát és gyurmakészletet kap. Szerintem az sem jó, ha túl sokat kap, de ez az én véleményem!
Boldog szülinapot neki!!
3 éves keresztlányom ilyenkor mindig meg van zavarodva, hogy oké hogy ennyi ajándék, de akkor most melyikkel játszon? Meg persze mindenki a saját maga által ajándékot tukmálja rá, hogy ezt is nézd meg, ezzel játsszál inkább.
Mi majd inkább egy, de értékesebb ajándékot veszünk a gyerkőcnek alkalmakra, ha végre megszületik.
enyém most lesz 4. 2 tortát kap, egyiket az oviba visszük be. tőlünk egy 3.000.-os lego készletet kap.
szerintem rengeteg ajándék amit felsoroltál, mi 10.000.-ot szoktunk rászánni a szülinapra, most picit kevesebb lett, de majd a nagyszülőktől is kap valami apróságot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!