Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális ha 22 hónapos kisfiam...

Normális ha 22 hónapos kisfiam pár hete mindenből tornyot épít? (takaró, könyv, autó, labda, maci, doboz, stb. )

Figyelt kérdés
együtt építőkockából is, de egyedül abból, amit lát maga körül
2013. nov. 24. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Miért ne lenne normális?
2013. nov. 24. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Igen! :)))))) Hagyd játszani, ahogy ő szeretné.
2013. nov. 24. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Normális. Hagyni kell a kisgyereket, hogy azzal és úgy játsszon, amivel és ahogy akar. Őt más érdekli, mint az anyukát.
2013. nov. 24. 18:49
 4/6 A kérdező kommentje:

az autistákról olvastam hasonló tüneteket, azért aggódtam.

amúgy persze, hagyom játszani, meg tudom, hogy normális, ha vmit más vminek használ és úgy játszik.

2013. nov. 24. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Dehogy normalis, total hulye... Az anyja...
2013. nov. 24. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
90%

Miért kell mindenben autizmust és egyéb gondokat látni? Már az is baj, hogy ügyes?

Az én fiam jelenleg azzal szeret játszani, hogy sorba rendezi az autóit. (Elvileg ez is egy tünet...) Azért, mert jelenleg egy bizonyos metódus alapján játszik, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, pláne, ha mellette semmi jele, hogy beteg lenne.

Nyugi, hagyd játszani!

2013. nov. 24. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!