Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyák, hány ébren együtt...

Anyák, hány ébren együtt töltött órátok van a gyereketekkel hétköznap?

Figyelt kérdés

Nem az aktívan játékkal/beszélgetéssel eltöltött időre, hanem úgy teljes egészében az együtt vagy legalább egymás mellett töltött időre gondolok, beleérve az utazás idejét az oviba, a vacsorakészítését amíg a gyerek az asztalnál rajzol, vagy az esti meseolvasásét is. Nem beleértve azt a időt, amikor a gyerek alszik, vagy valaki mással van, vagy különórán, stb. Szóval "24 óra"-"munka"-"utazás gyerek nélkül"-"alvás"-"különórák"-"mással van a gyerek"-"egyéb" = mennyi?

És hány éves gyerekről van szó?

Köszi!

2013. nov. 23. 09:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Nagyon változó a beosztásom, de átlagban 5-6 napot dolgozom 9-20Hig. Nagyon keveset vagyok vele, de változtatni szeretnék mert így mi lesz a suliban? Nem fogunk tudni tanulni velük :(

Csak nagyon nehéz munkát találni, ezért nem ugrálhatok..

2013. nov. 25. 13:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Bocs, nem is azért írtam a lepasszolást, mintha valaki válaszára reagálnék (nem is szoktam elolvasni az előttem írt válaszokat), csak sok szülőt ismerek, aki fennen hangoztatja, hogy ennyit meg annyit foglalkozik a gyerekével, pedig minden hétvégén egész végig a nagymamánál van. Ez nem irreleváns egy olyan kérdésnél, ami arról szól, hogy menyi időt töltesz a gyerekeddel. Ezért írtam. Én 8 órában dolgozom, de nálunk a szabadidő tényleg együtt töltött idő. Így értettem.
2013. nov. 27. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!