Hova "tehetném" 2-3 napra a gyermekeimet? Bp. Belvárosban vagy onnan nem túl messze milyen lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Létezik olyan játszóház vagy gyerekmegőrző, ahol reggeltől délutánig vigyáznak rájuk és nekem nem kell ott lennem? Hogy működik az ilyesmi, tud valaki segíteni?
(Elvannak nélkülem, vigyáztak már rokonok rájuk több napig is, csak ez most nem megoldható.) Oviba, bölcsibe nem vették fel őket, mert van egy picike is. Nekem viszont lenne egy 2-3 napos munkám, amit ugyan itthon meg tudnék csinálni, de nem úgy, hogy folyamatosan velük kell foglalkozni vmi miatt.
2013. nov. 21. 10:37
1/7 anonim válasza:
Gyerekhotel neven keress ra. Nem lesz olcso.
2/7 anonim válasza:
Micimackó hotel. Nézd meg a neten.
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Olyan lenne a legjobb, ahol reggeltől délutánig, mint a sima bölcsi vagy ovi... Estére éjszakára hazahoznám őket :) CSak úgy tényleg nem lehet gondolkodni és haladni, hogy éhes szomjas, pisilni kell, menjünk ki, stb, tudjátok :).
2013. nov. 21. 10:52
5/7 anonim válasza:
merre laktok?
bár ez így furi lehet ismeretlenül, de ha nem túl messze lakunk egymástól, akkor én jóval kevesebbért szívesen vigyázok rájuk pár napig.
(anyuka vagyok én is és dajka végzettségem van)
6/7 anonim válasza:
Babamamahaz.hu, mi már többször voltunk.
7/7 anonim válasza:
bölcsikben, ovikban van időszakos gyermekfelügyelet. Hívd fel őket, hátha van ilyen szolgáltatás a környékeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!