Kétévesnek Karácsonyra elektromos autó?
A férjem kitalálta,hogy közösen a nagy család dobjuk össze az árát. Mert szerinte a fiunk, aki autó és vezetés mániás örülne neki. A család szerintem benne is lenne, viszont nekem az a gondom,hogy akkor nyilván mást már nem igazán kap. Mert legolcsóbban, használtan is 30 ezer egy ilyen, természetesen nem várnám el a családtól,hogy még valami apróságot külön vegyen mindenki.
Nem tudom,hogy nem lenne furcsa,hogy "csak" egy ajándék van a fa alatt?
Ti mit tennétek?
Az én kislányom is autó és vezetésmániás, konkrétan minden érdekli, ami gurul. A babák természetesen egyáltalán nem kellenek neki.
Ő 3 éves elmúlt, és az elektromos autó is érdekelte, de csak olyan egyszer kipróbálom szinten (az ismerős gyerekeknél van). Annyira nem nagy kaland, mert az ilyen járgányok értelemszerűen nem mennek valami gyorsan (fő a biztonság!), ugyanakkor két évesnek még nehéz megérteni, hogy nyomni kell a gázpedált, ezzel egyidőben tekerni a kormányt, ha épp kanyarodni kell vagy kikerülni valamit. Azután, ha lemerül az akkumulátor, akkor a szülő cipelheti haza az autót.
Ez sem olcsó, de szuper jó:
Aukciós oldalon lehet kapni újan 14e Ft-ért,(+postaköltség). 2,5 éves volt a lányom, amikor megvettem neki, most már lassan 1 éve használja, és imádja!
Van benne egy műanyag lap, ami kivehető, és akkor lábbal tudja hajtani a kisautót. De ha bent van, akkor szépen törökülésben beül, én pedig tudom tolni (van kialakított fogó rész a szülőnek :-)). Az nagy sztár, amikor ezzel megyek érte az oviba, és ebben hazatolom.
Bent a lakásban is előszeretettel használja, és csomagtartót is lehet rá szerelni. Nekünk rögtön kérte a lányunk azt is, amikor megkapta az autót. :-)
Köszi!
Ült már ilyenbe és tudja,hogy nyomni kell a gázt! :)
Meg távirányítósat néztünk, azt én is tudom kezelni! :)
Az időn én is agyaltam, de ha belegondolok, kb. 3 éve tuti nem volt hó karácsonykor. Ha meg nincs hó, motorozni is kimennénk úgy is!
Most 2 és fél éves a fiam, és a minidodzsemet ő irányítja a legjobban a játszóházban, lekőröz mindenkit. :) Szóval csak azt akartam ezzel, hogy van, aki hamar rájön, hogyan irányítsa, mikor nyomjon gázt és mikor féket.
Én férjem is kampányol mellette, de én ebből nem engedek, nem szeretném és kész. Van kintre futóbicikli, sima bicikli, szeretném, ha kint vagyunk, mozogna, autózni autózhat a játszóházban vagy később a gokart pályán. :) Én így vagyok vele, azért nincs azzal bajom, ha más meg vesz a sajátjának.
Pár száz forintos ajándék még szerintem belefér, vagy amit akár ti is el tudtok készíteni. Az enyém pl.- most a puzzle-okat unta meg, azt is fog kapni.
Meg! Végül is újat vettünk! És amilyen gyenge telünk volt, szerencsések vagyunk, mert többször ki tudtuk vinni. Konkrétan dec. 24-én délután ki is tudtuk vinni, kipróbálni. Igaz, egyedül még akkor nem tudja hajtani, de nem is bántuk, most már próbálkozik. Van egy kapcsoló, ha úgy állítom, akkor csak távirányítóval lehet vezetni, ha máshogy állítom,akkor meg ő maga irányít.
Mi nem bántunk meg, mert most ismét sztár lett az autó és imádja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!