Szerintetek a 140 cm hosszú ágy hány éves korig jó?
Figyelt kérdés
Már megvan,úgyhogy csak kíváncsiságból kérdezem. Esetleg 8 évesen még elfér rajta? Körbetámlás heverő, levehető támlákkal.
Természetesen azoktól kérdezem akinek már nagyobbacska gyereke van.
2013. nov. 18. 11:14
2/8 anonim válasza:
hááát nemtudom,párom tesójáknál most lett 8 éves a kislány 142cm (igaz ő elég magas)
3/8 anonim válasza:
A kislányomnak 140-es ágya van. Még nincs 5 éves, 109 cm. Hatéves koráig biztosan jó lesz. Mi ezt az ágyat úgy örököltük, születésétől fogva ebben alszik, de amúgy sem vettem volna icipici kiságyat, ami kétévesen már mehet a levesbe.
4/8 anonim válasza:
Ha már megvan, akkor hiába mondunk bármit :)
De az én 4 évesemből kiindulva nem vettem volna meg. A kisasszony most 115 cm-es, és decemberben lesz 4,5 éves. 140*200-as ágya van. Elég széles, hogy ne essen le, és már cserélni sem kell csak a matracot.
5/8 anonim válasza:
Hát én se vagyok benne biztos hogy kényelmes lesz. Az én kisfiam most töltötte a 3at, 112cm és mi most cseréltük le a 70*140es ágyat, mert a takarója folyton lelógott, lecsúszott.
6/8 anonim válasza:
Atol függ milyen nagy lesz iskoláskorában az én 10 évesem most 133 cm tehát még elfér 140 cm ágyán .
7/8 anonim válasza:
Attól függ,abból kiindulva,hogy öcsém 6 évesen 115 cm simán elférne rajta szerintem 2 év múlva is.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébként kis növésű (egyenlőre) 2 éves és 80 cm.
2013. nov. 18. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!