Szerintetek a hosszú haj hány éves korig elfogadható?
Figyelt kérdés
A filmekben még az ötvenes anyukák is lapockáig érő hajjal mászkálnak, itthon meg inkább csak a fiatalok hordanak hosszú hajat.2012. márc. 15. 13:47
1/9 Izabell válasza:
:)anyumnak is hosszú, fekete haja van...és 43 éves. Szerintem jól is áll neki:)
Ugyhogy nincs korhatár, csak attól fugg, hogy jól áll-e illetve jól érzed-e magad úgy:)
2/9 anonim válasza:
szerintem mindenkinek jol áll a hoszzu haj vagyis akarom mondani attol függ mijen az arc formád ötszög, lapos pajzs formáju
3/9 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint csak az az elfogadható. Nem kell levágatni, ha amúgy semmi baja (nem hullik), csak azért, mert már elért valaki egy bizonyos kort. Attól, hogy valaki 40-50 éves, még nő marad, miért kéne slamposnak lenni? Amúgy kezelni is sokkal egyszerűbb a hosszú hajat. Tudom, mert nekem volt rövid is, hosszú is. Rövid hajat szinte minden nap mosni, beállítgatni kell, hogy álljon valahogy, míg a hosszút csak megfésüli az ember, eltűzi, vagy összefogja és kész.
4/9 A kérdező kommentje:
igen, ha karban van tartva, akkor elég a fésülés, nem lehet elfeküdni, elég 3-4 naponta mosni, a röviddel én is szenvedtem. Nem is állt jól, csak a hosszú, és mindig megjegyzik, hogy kibontva a legjobb. 20 nővel dolgozom együtt, mindenféle korosztály, de csak nekem van hosszú hajam, elég furcsa.
2012. márc. 15. 14:05
5/9 anonim válasza:
Én 24 vagyok de a többet az életbe nem vágatnám le rövidre :D
Utoljára 5-7éves koromig volt gomba hajam és gyűlöltem!Szerintem a nőiesség egyik szimbóluma a hosszú haj.Én 50évesen is szép hosszú sörénnyel fogok mászkálni magassarkúban az tuti :D
Minél rövidebb,annál öregesebb sztem...
6/9 anonim válasza:
Én érdekes módon időseken,60-70 éves nőkön is rengetegszer találkozom hosszú hajjal. Elfogadható halálig, mindenki tegye úgy, ahogy szereti.
(És az hülyeség, hogy csak az lehet nőies. Ha valaki el tudja magát adni, kopaszon is tud jó nő lenni:).)
7/9 A kérdező kommentje:
de gondolom a 60-70 évesek nem kibontva hordják.
2012. márc. 15. 14:50
8/9 anonim válasza:
A lófarok is hosszú haj, nem értem, hogy miért írod, hogy nem kibontva hordják. Természetesen nem dobálják összvissza, mint a cicababák. Sőt, még a konty is, abból is ki lehet alakítani szépeket, nem csak azt a tipikus fajtát. De 1 nénit szoktam látni, igaz már sajnos rövidebre nyiratta, de régen derékig érő, kibontott hajjal sétáltatta a kutyáját(ő pl. 70-en felül van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!