3éves gyermekednek mennyi idő kirakni 12/20db-os puzzlet?
Kíváncsi vagyok, hogy mi az átlag:) Nem tudom, hogy örüljek vagy szomorkodjak a lányom idején.
(nem verseny, kicsit meghökkent az ideje, örülök neki, de piszkálja a csőröm, vajon átlagos-alatti-feletti e a kicsi teljesítménye, bár akármelyik így is úgy is büszke vagyok rá)
Pont tegnap este vett elő a 3,5 éves lányom egy 2x20 db-os kirakót. Talán 3 hónapja láttam utoljára, hogy játszott vele, nem egy nyugodt üldögélő típus. Legalább 5 perc volt, de lehet, hogy 10 is, mire kirakta az egyiket, utána jött a másik.
Viszont kétkerekű biciklizni és rollerezni egy pillanat alatt megtanult, most síelni tanul. Neki a nagymozgások jobban mennek és sokkal jobban is szeret mozogni.
Nem vagyunk egyformák:)
Az én fiam is teljesen megszállott kirakózós (volt kitől örökölnie:)). Márciusban lesz 3 éves, a 12-20 db körülieket 1-2 perc alatt kirakja, de ezeket mind ismeri is, mert 2 éves korától rakja őket. 40-48 db-os a legnagyobb kirakó, amit ki tud rakni egyedül (persze első alkalommal lassabban, és kér segítséget közben). Ezekből van normál méretű, meg nagyobb is, azokat a Regioban vettem.
Persze ő egy db mondókát nem mondott még soha (pedig amúgy be nem áll a szája) és még most is lusta öltözni és vetkőzni, de remélem, ez is előbb utóbb érdekelni fogja legalább fele olyan szinten, mint as puzzle-ezés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!